Най-големите манипулатори сред зодиите 

  • Сподели:
Най-големите манипулатори сред зодиите 

Може би сте забелязали как между вас има хора, които се опитват по някакъв начин да провокират вашата безкористност и добрина, като ви подтикват в повечето случаи да действате в своя собствена вреда. Това са изпечените манипулатори, които успяват без проблем да навлязат в човешкото съзнание и да объркат мислите ни, като ги насочат към изгодни за самите тях действия.

Това са зодиите, които могат да използват всякакви похвати и техники, за да объркат напълно човек и да контролират живота му. Разберете кои са най-изпипаните манипулатори сред зодиите и как бихте могли да се предпазите от тях.

Козирог
Козирогът обикновено е от тези хора, които не обичат много конфликтите, но за да потушат страстите на другите са готови да вкарат в действие своята дипломатичност и ярка убедителност примесена с леко манипулиране и контрол над останалите. В по-напрегнатите ситуации и особено тогава, когато е избухнал някакъв скандал те предпочитат да не заемат страна, а да действат и на двата фронта. Изглеждащи като миротворци и спасители на реда, Козирозите обикновено се опитват да подбутнат останалите, но в тази посока, която е най-изгодна за тях самите. Техният манипулативен подход им помага да влезнат под кожата на другите и да управляват техните действия без никакъв проблем.

Рак
Ракът е от зодиите, които действат подмолно и се стараят да контролират действията на другите, но винаги го правят с финес и много умисъл за да не могат да бъдат разкрити. Те обичат да владеят ситуацията и точно за тази цел са способни да вменяват вина в другите и да ги обработват много професионално. Ракът е способен да манипулира всички около себе си, след което бързо да си измие ръцете и да се направи на най-голямата жертва пред тях. Той бързо разпалва конфликти, след което просто стои тихо отстрани и наблюдава гневните реакции на останалите хора.

Дева
Тиха и обрана Девата успява да наложи своето мнение и желания под формата на безобиден коментар, чрез който обаче много ловко управлява останалите хора. Когато тази зодия си е наумила нещо, то трябва да се случи и за целта вкарва в действие подмолните си тактики, чрез които успява да подбутне другите към своето желание без да си цапа ръцете излишно. Манипулативна и дори двулична на моменти, днес тя може да бъде от лявата страна на конфликта, а утре да смени своето място, защото винаги действа според личната си изгода. Нейното желание да ръководи останалите и да заплита интриги е по-силно от чувството ѝ за достойнство и това е причината много често сама да попада в капаните, които е изработила за другите хора.