Няколко съвета за духовно пробуждане и пълна трансформация на живота ни

  • Сподели:
Няколко съвета за духовно пробуждане и пълна трансформация на живота ни

Дори и да не си признават повечето хора усещат онази сила, която предопределя живота ни, насочва в определени посоки или пък ни дърпа назад, когато пред нас се задава някаква неприятност. Духовно израсналият човек успява да получи отговорите на онези въпроси, свързани с раждането и смъртта, както и висшия смисъл на човешкия живот.

Огромен процент от хората преминават през дълги духовни обучения, други сами практикуват различни техники, чрез които да се докоснат до висшия разум и да осъзнаят, че около нас властват различни видове енергия. Дори самите ние сме предавателите на тези енергийни вибрации. За да може човек да се изкачи до този мистичен духовен връх, трябва да спазва някой прости правила и на първо място да почувства силата в себе си. 

Няколко съвета за пълна духовна трансформация
За да можем да се докоснем до висшите сили, трябва за момент да се откъснем от материалното и да потиснем физическите наслади! 
За да се почувствате значително по-удовлетворени от живота си, трябва завинаги да изхвърлите от съзнанието си отрицателните мисли и всички тъжни спомени, които дърпат душата ви в миналото. Когато вашето съзнание е настроено да търси щастието, то ще ви отведе към пълното блаженство и ще ви отвори очите за истинската красота в този така шарен и забързан живот!
Духовно пречистеният човек е успял да осъзнае, че по-силен приоритет от вътрешното удовлетворение не трябва да има в този живот, защото всичко друго е до време, а човешката душа пренася своите енергии, дори когато физическото тяло изчезне завинаги от земята!
Духовната трансформация ще дойде при нас в момента, в който сме осъзнали своята мисия на земята и сме разбрали, че най-скъпите човешки ценности се състоят в дълбоките чувства, загрижеността и любовта към ближния, всичко друго е пряко обвързано с мрака и има способността да отключва различни тъмни демони в нас!
За да се пречистим, трябва да надникнем в душата си, да я пречистим от всякаква злоба, лоши помисли и негативни чувства, единствено тогава ще сме успели да направим първата крачка към духовната промяна и пълната трансформация.
Духовният и пречистен човек никога не търси своето щастие в материалните придобивки, защото знае, че всичко е до време, единствено душата никога не спира да пътува!

Обичайте се, усмихвайте се и помнете, че не всичко е пари - в живота има безброй много по-смислени и обогатяващи преживявания, които сами може да си създадете и които един ден ще въздигнат душата ви към вечността!