От коя зодия са мъжете, които карат жените да оглупеят 

  • Сподели:
От коя зодия са мъжете, които карат жените да оглупеят 

Това са мъжките зодии свързани с флирта, директността и приключението, които успяват да подлудят и дори най-здраво стъпилата дама на земята и да я накарат наистина да настръхне. Разберете с какво са толкова специални тези господа и какви са техните скрити оръжия. 

Скорпион
Излъчващ силен чар и сексуалност, този мъж успява да подлуди всяка дама, още преди да си е отворил устата. Изключително умен, харизматичен и атрактивен, мъжът Скорпион действа като силен магнит привличащ всяко същество от женски пол. Скорпионът носи в себе си силна загадъчност, мъжка сила и тайнственост, които още повече провокират любопитството в жените и ги карат да пожелаят този интересен и специален зодиакален знак.

Лъв
Мъжката сила, интелектът и твърдостта, с която налага своите желания са трите основни черти, които успяват да привлекат всяка дама към така властния и харизматичен Цар на джунглата. Лъвът е изключително магнетичен и когато си е поставил за цел да свали някоя дама, обикновено включва всичките си скрити таланти за да може да се наслади на своята плячка. Може да се каже, че при него няма празно и когато реши да свали една жена, това ще се превърне във фикс идея, която Лъвът плътно да следва. Истината е, че почти не съществуват такива дами, които да са успели да отминат поканата на Лъва и да останат напълно хладнокръвни пред неговото могъщество, изтънченост, интелект и чар. Като истински цар той знае как да омагьоса дамите и да им влезе под кожата, като за целта няма да се притеснява да вложи целия си арсенал, за да постигне целта си.

Стрелец
Така наивен, скромен и искрен Стрелецът спечелва женските сърца със своя неописуем чар, харизма и детски образ излъчващ топлина, нежност и честност. Стрелецът е истински магьосник във флирта и не се притеснява да използва всичките си природни дарби за да спечели избраницата на своето сърце. Обикновено мъжете от тази зодия имат толкова силно излъчване, че е нужно само да преминат през някой жена, за да я накарат да се предаде пред тяхната очарователност и магнетизъм. Излъчващ силна сексуалност и харизма мъжът Стрелец е надарен с още едно качество, по което жените изключително много си падат и това е перфектното чувство за хумор, което го изстрелва директно на върха на класацията. 
 

Виж още