От коя зодия е детето, програмирано с висша мъдрост и огромен потенциал

  • Сподели:
От коя зодия е детето, програмирано с висша мъдрост и огромен потенциал

Детето Козирог
Това дете е родено не само с развит вече характер, но и една много силна и неукротима енергия, която често е причината неговите родители да се чувстват неспособни да успокоят бурните емоции, които обладават съзнанието и тялото на този енергичен и активен знак. Обикновено възпитанието на тази земна зодия не е никак лесна задача и още с идването на детето разбираме, че трябва да вървим заедно и да се учим от своите грешки по време на самия процес на възпитание, защото когато отпуснем прекалено много юздите съществува огромна опасност пътищата ни да се разминат и да заживеем в един постоянен стрес и сблъсъци на характери.

Любознателно, активно и търсещо знания, това дете постоянно намира начини, чрез които да изненада родителите си и да им демонстрира своята свръх висша интелигентност, адаптивност, изобретателност и мъдрост. Ако, разбира се, направим правилния избор, в който бързо да осъществим контакт с детето и да се движим по една обща пътека, опознаващи себе си и учещи се от грешките си, ние ще можем да създадем и възпитаме наистина качествен и достоен наш наследник, с когото един ден да се гордеем. Всъщност тук от голямо значение е и астрологичния знак, под който е родено нашето дете, тъй като огромен процент от неговите характерни черти се коренят именно в датата и месеца от година, на които се е появило на бял свят. 

Всички зодии са необикновени, така шарени и различни, затова трябва да бъдем наясно с определените характеристики, които носи зодиакалния знак на детето ни, за да можем по-лесно да намерим контакт с него и да укротим невидимите демони, които го подтикват да задържа емоциите в себе си и да действа под напора над своето разочарование, болка и притъпен гняв към света. 

Мъдростта и силата, с която се ражда Козирогът
Свръх емоционално и чувствително това дете пренася част от характеристиките на възрастен човек, с вече изграден характер, търсещ своето място в живота и зареждащ хората около себе си със своята небесна мъдрост. Изключително дейно и специално това дете може да ви даде милион причини да се гордеете с него и да го обичате повече от всичко на света.

Емоциите при този знак протичат по различен начин и ако на пръв поглед детето родено под този знак ви изглежда отворено, контактно непоколебимо и силно, всъщност дълбоко в себе си, то успява да прикрие огромна част от натрупаната информация. Това дете не се притеснява да навлезе във вербален конфликт със своите родители и да им покаже техните грешки. Като истински възрастен мъдрец, то ще им предостави реални факти подкрепящи неговите аргументи. Роден малък философ опознаващ света и търсещ информация Козирогът успява да съчетае в себе си едни наистина великолепни лидерски черти, с които да си отвори път в живота. 

При този знак сложната система по възпитание се отключва, когато родителите осъзнаят, че нямат влияние над него и че детето е достатъчно конструктивно и добре ориентирано, за да изложи своята гледна точка и да следва собствените си решения. Дори и на 10 години това дете разполага с интелекта на 40-годишен възрастен, видял много от живота, опознал света от всичките му страни. Лесно адаптиращо се, отговорно и силно, детето Козирог изключително много мрази някой да го отклонява от желанията му и да му дава неправилни, според него, насоки. Ако това се случи детето родено под този знак ще открие милион причини, чрез които да разубеди родителите си и да ги накара да погледнат ситуацията през неговите очи. 
Детето Козирог не само, че ясно осъзнава каква е неговата мисия на Земята, но то е родено с програмирана висша мъдрост, която му позволява да надскача очакванията на своите родители и да се движи по вече избрания от него път.