Пет начина да загубите любимия мъж 

  • Сподели:
Пет начина да загубите любимия мъж 

Причините за разделите могат да бъдат различни, но най-честите са свързани с несходство в характерите, неразбиране, изневери и липса на общуване. Има женски навици, които са способни да изкарат всеки мъж извън равновесие и сега ще разгледаме кои са основните грешки на жените, заради които в действителност е готов да си отиде и най-влюбеният и добър мъж. 

1. Обсебване
Почти 90 % от мъжете са на мнение, че биха избягали като попарени от жена, която иска да ги контролира и обсебва цялото им внимание и време за удовлетворяване на собствените ѝ нужди.

Повечето жените забравят една основна истина и тя е, че мъжът не е вещ, която са си избрали и платили в някой магазин и на която имат право да отнемат свободата. Ограниченията и обсебването, карат мъжът да се чувства нещастен и недооценен.

2. Безпомощност и манипулиране
Мъжете определено не си падат по жени, които не могат да се грижат за себе си и използват своите женски дадености, за да ги съблазнят и да ги накарат да се грижат за тях.

Подобни връзки никога не са здрави, нито пък дълготрайни и когато един мъж усети, че е манипулиран и използван от своята половинка, той би си тръгнал, без дори да се замисли.

3. Флирт с други мъже
Това също е една доста основателна причина, поради която голям процент от мъжете напускат партньорките си. Особено, когато флиртът е придружен и от чести изневери, тогава мъжът е готов да сложи край на връзката.

4. Надменност и грубост
Това също са женски черти, които карат мъжете да поемат в друга посока, особено когато до себе си виждат жена, с която не могат да общуват нормално, жена която има груби обноски и не се притеснява да им повишава тон и да ги ругае.

5. Егоизъм
Жена която гледа единствено своите собствени интереси и пренебрегва нуждите на мъжа до себе си е жена егоист, с която е трудно, дори и най-толерантният добряк да издържи.

Голям процент от жените смятат, че когато са във връзка, мъжът до тях трябва за всичко да им е длъжен и дори нямат готовността по някакъв начин да облекчат семейния съвместен бюджет, по-скоро живеят на принципа – ''Моето си е мое а общото отново е мое!''

Жената егоист е жена, която се съобразява само и единствено със собствените си желания и е човек, с когото една нормална връзка просто е невъзможен план за изпълнение.

Предлагаме ви и: Как по-лесно да разрешаваме своите проблеми във връзката

Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

От какъв тип мъже са силно привлечени жените

От такива жени бягат всички мъже