Предопределеното бъдеще за всяка една зодия – Близнаци и Рак

  • Сподели:
Предопределеното бъдеще за всяка една зодия – Близнаци и Рак

Има неписани правила, които предначертават пътя на всеки един зодиакален знак и тези правила, са действащи за точно определената зодия. Още преди години астролозите са успели да изградят пълен профил, според зодиакалния знак и чрез него да погледнат в бъдещето - сега ще разберем какво предстои и как изглежда в действителност всеки различен представител на Зодиака.

Близнаци
Този зодиакален знак е действащ в периода  22 май – 21 юни. Третият астрологичен знак е с елемент Въздух.

Хората родени под влиянието на тази зодия са любознателни, интелигентни и мъдри. Поприщата свързани с армията, както и писателските дейности силно ще привличат този знак.

Човекът роден под този зодиакален знак е жалостив, щедър и разумен. В живота си Близнакът ще успява лесно да припечелва големи суми пари, но няма да може да ги спестява и бързо ще изчезват между пръстите му.

Хората от близкото му обкръжение ще завиждат за талантите и късмета му. Близнакът ще притежава бурен и гневен нрав, но състрадателността ще го води към смирение. Когато хората около него страдат и той ще страда наравно с тях.

Този знак ще има възможността често да пътува и да опознава нови светове и традиции. Лицето му ще излъчва топлина, скромност и доброта. Тялото на този човек ще бъде добре излято, но той няма да бъде особено висок.

Този знак по природа ще бъде надарен с огромни дарби и един наистина необикновен ум. Много властни и богати хора, ще се съветват с него и ще използват дарбите му.

Роденият под знака на Близнаците, ще носи белег на главата си или краката си. Този човек ще обича да се шегува с останалите, но без да изпитва каквато и да е било злоба.

На средна възраст той ще стане още по-социален и бъбрив. Няма да се радва на големи наследства от своите роднини.

Късметът ще върви наравно с него и всичко, за което си помечтае, бързо ще се превръща в реалност. Когато властва зодия Телец, Близнакът трябва да се пази, а под влиянието на Лъва ще жъне много успехи.

Рак
Това е зодията, която властва в периода  22 юни – 22 юли. Четвъртият астрологичен знак носи елемент Вода. Хората родени под този знак, ще бъдат мъдри и с добър нрав. Ракът истински ще харесва виното, но в по-голяма част от живота си ще бъде въздържател. Този знак ще има склонността бързо и лесно да се гневи, но този гняв бързо ще отлита.

Щастието в живота му ще е непостоянно и всичко ще се върти на приливи и отливи. Този знак ще бъде необикновено красив и смел.

Ще усети изобилието, благодарение на неуморния труд, който ще влага, дори и в най-дребните задачи и благодарение на упоритостта и усърдието му, ще забогатее.

Лесно ще се обижда и дълго ще помни лошите думи, ще държи на отмъщението. Този знак ще носи белег на кръста си. Под влиянието на собствената си зодия, ще се сдобива с огромни печалби и ще жъне успехи.

Ще го привлича силно работата, която е свързана със земеделието и животните.

На младини ще успее да натрупа спестявания, които ще уредят старините му. Хората истински ще му се възхищават. Под влиянието на зодия Телец, той ще се разболее и ще изпита много нещастия в живота си. Болните места при него ще бъдат краката и ръцете. 

Предлагаме ви и: Знакът на покровителството, грижовността и задълбочеността – Зодия Рак

Знакът на общуването, духовното стимулиране и остроумието – Зодия Близнаци

От кои зодии са най–ревнивите мъже