Предопределеното бъдеще за всяка една зодия – Овен и Телец

  • Сподели:
Предопределеното бъдеще за всяка една зодия – Овен и Телец

Има неписани правила, които предначертават пътя на всеки един зодиакален знак и тези правила са действащи за точно определената зодия.

Още преди години астролозите са успели да изградят пълен профил, според зодиакалния знак и чрез него да погледнат в бъдещето - сега ще разберем какво предстои и как изглежда в действителност всеки различен представител на Зодиака.

Овен

Овенът е зодията родена в датите 21 март – 19 април с елемент – Вода. Хората родени под този знак са трудолюбиви и успяват да се развиват в най-различни сфери.

Истинският Овен притежава слабо тяло, а лицето му е продълговато, очите – красиви и големи. Този човек по душа е добряк, но има бурен и гневен нрав, а когато е ядосан жилите по лицето му пулсират и набъбват. С времето гневът на този знак ще избледнява, а животът му ще бъде добре подреден и хубав.

Този знак лесно ще спечелва уважението на хората около себе си. Бъдещето му ще бъде на приливи и отливи, и точно когато е успял да придобие власт и пари, животът отново ще го сваля на Земята, но чрез усърдие и неуморим труд, той отново ще се издига до върха.

Овенът е роден със смело сърце и окото му няма да трепва пред никоя трудност, с която ще го сблъсква животът. Влиятелните хора ще го харесват и ще му помагат да се развива и да достига, още по-високи върхове.

Много хора ще му завиждат, но други ще му помагат. Когато месецът е под влиянието на Зодия Близнаци, на Овенът ще му върви и ще постига своите цели много по-лесно и бързо.

Той ще има голямо семейство, членовете на което ще успеят да достигнат високи длъжности и ще се радват на власт и похвали.

В периода, в който дните обхващат Зодия Дева - Овенът ще претърпи огромни загуби и ще изпита голямо страдание. Когато календарът се премести и спре в дните, които обхващат знака Везни - Овенът ще успее да натрупа големи богатства, с които ще осигури старините си.

Земните дни на този знак ще приключат в периода, в който властва зодия Скорпион. По това време Овенът трябва да се пази от вода, както и от височини. Щастието при тази зодия ще бъде изключително колебливо и непрекъснато ще се променят периодите на благополучие с тези, които ще му носят нещастие и беди.

Ако този знак успее да преживее своята 32 година, ще живее до дълбоки старини. През живота си той ще бъде силно привързан към един единствен човек, който за него ще бъде това мечтано допълнение, от което се нуждае и ще придава истински смисъл в дните му. 

Телец

Това е знакът, който има влияние между 20 април - 20 май, а неговият водещ елемент е Земя. Родените под този знак ще бъдат пъргави, положителни, смели и трудолюбиви. Телецът ще обича топлината на домашният уют, както простите и традиционни обреди, които ще му напомнят откъде сме дошли всички и кое в действителност е най-ценното в живота.

В младите си години, той ще бъде разточителен и щедро ще пръска своите пари за несъществени покупки, но това коренно ще се промени, когато стане на средна възраст, тогава Телецът ще се превърне в истински скъперник, който зорко ще пази своето имане.

Погледът на този знак ще бъде строг, а лицето му издължено и сухо, някъде около очите си или раменете, той ще има белег. Този знак ще успява да слуша своите мисли, но същевременно с това ще бъде и прекалено мълчалив за другите.

Телецът няма да има доверие нито на чужди идеи, нито пък на съвети, винаги ще ползва своя ум по предназначение, без да се ръководи от страничните наблюдатели в живота му.

Децата на този знак ще се отличават от своите връстници и трудно ще успяват да се социализират в средата, в която се намират. Телецът ще обича похвалите и ще бъде верен приятел.

Под влиянието на знака Близнаци, той ще успее да придобие огромни богатства. Децата на този земен знак ще бъдат предимно от мъжки пол. Телецът ще има проблеми с белите дробове, а смъртта му ще настъпи неочаквано и няма да бъде естествена.

Когато властва знака на Лъва – Телците ще могат да постигнат много и да натрупат огромни богатства. 

Предлагаме ви и: Защо отключваме гняв и депресия

Шест ясни знака, че той е женомразец

Зодия Дева - положителни и отрицателни черти от характера

Пълен профил на мъжа, според неговата зодия - Везни, Скорпион и Стрелец