С кои зодии се разбира най-добре Стрелецът

  • Сподели:
С кои зодии се разбира най-добре Стрелецът

Има хора, които са създадени един за друг и освен красива и силна любов между различните зодии, много често протичат и здрави приятелски връзки, наподобяващи сродни души познаващи се от предишни животи. Всяка зодия има допирни точки с точно определени знаци, от които е силно привлечена и с които без проблем може да мели брашно.

Разберете кои се тези зодии, които много се доближават до нрава, мирогледа и характера на Стрелеца и с които той се чувства най-близък.

Зодия Лъв
Стрелецът и Лъвът сякаш са замесени от едно и също тесто, и между тях има много общи неща, които не само, че ги свързват, но и им помагат да създадат една много силна връзка помежду си. И двата знака обичат да пътуват, да опознават нови светове и култури, а тяхната трудолюбивост и искреност са едни от чертите, които успяват да ги свържат най-силно. И двата знака са огнени, борбени, властни и страстни, което на моменти може и да ги затрудни във взимането на по-сериозни решения, въпреки че винаги успяват да намерят някакъв баланс, дори и преди това да са се разпалили до лудост.

Изключително интелигентни, благородни, щедри, усърдни и амбициозни, тези два знака никога не включват в своя речник думите ''не мога'' или пък ''няма да се получи''. Именно това е причината тази връзка да бъде така успешна, силна водеща ги директно към победите. Лъвът открива един много искрен и добър приятел в лицето на Стрелеца, с когото може да разговаря часове наред и винаги има какво ново да научи от него. Докато Стрелецът открива силна подкрепа в така загадъчния и харизматичен Лъв, който по някакъв необясним начин успява да го мотивира и да му предаде част от силната си енергия.

Зодия Близнаци
С Близнаците животът на Стрелеца става някак по-различен, интересен и особено забавен. На пръв поглед двата знака нямат кой знае колко общи черти, освен любовта към вкусната храна, приключенията и секса. Може би те са само три, но пък за тях означават всичко. Така страстният и енергичен Стрелец е винаги готов да се впусне в поредното приключение, а вечно експериментиращият Близнак чака някой като него да го подбутне и да му посочи посоката. Близнакът директно би приел да тръгне и да пътешества заедно със Стрелеца.

Тези два знака сякаш се разбират без думи, а общуването между тях протича лесно, искрено и с доза закачки, които винаги успяват да стопят лошото им настроение и да ги отведат към примирието. И двата знака има какво ново да научат един от друг, както и да си бъдат полезни взаимно, а истината е, че тяхната връзка, ако оцелее през началния етап на запознанството, става много по-силна, здрава и успява да понесе всички удари на живота.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.