Седмичен хороскоп 28.11 – 04.12.2022 година

  • Сподели:
Седмичен хороскоп 28.11 – 04.12.2022 година

Овен
През тази седмица ще бъдете пряко ръководени от своите емоции, затова е по-добре да се опитате да отложите взимането на важни решения. Чрез разходки и спорт ще можете да се разсеете и да успокоите мислите си, като ги насочите в по-благоприятна посока. Възползвайте се от творческите си възможности, за да довършите своя проект и внимавайте да не харчите повече средства, отколкото сте предвидили за неговото изпълнение.

Телец
През тази седмица е добре да не приемате всяка казана дума за истина. Опитайте се да не прекалявате с темпото и се постарайте да си починете, в компанията на своите най-близки хора и приятели. Сега е моментът да заредите своето тяло и душа с енергия, която ще ви послужи през следващите няколко седмици. 

Близнаци
През тази седмица често ще променяте своите желания, мнение и настроение. Към средата на седмицата е добре да подхождате с повече внимание към детайлите, ако не искате да се оплете и да се чувствате още по-объркани. Подходящ момент е да покажете на хората, които обичате своята привързаност и нежност. Седмицата ще ви предостави възможност за благоприятни промени и споразумения.

Рак
През тази седмица ще имате възможността да осъществите контакти с хора от чужда страна. Следващите няколко дни са подходящи за сътрудничество и сформирането на колектив, който ще ви помогне да довършите задачите си. Контактът с партньора през тези няколко дни ще ви донесе едно удовлетворение и усещането, че може да полетите и да постигнете всичко, за което стремглаво се борите през последните няколко месеца.

Лъв
През тази седмицата ще бъдете завладени от своите емоции  и на моменти ще действате непредпазливо, особено към хора, за които трябва да си имате едно на ум. Пазете се от измами и некоректни личности, които ще се опитат да ви подлеят вода и да стопират дълго плануван ваш проект. Постарайте се през следващите няколко дни да не вземате важни решения, а по-скоро се опитайте да стоите настрани и само да наблюдавате случващото се около вас, така няма да позволите на своите моментни впечатления на по-късен етап да определят вашето мнение и преценка.

Дева
През тази седмица е добре да се заобиколите с хора, които харесвате и изпитвате симпатии към тях, така ще можете да запазите своята емоционална стабилност и да насочите вниманието си към по-важните проекти, които предстоят да бъдат финализирани. Не привличайте вниманието към себе си, а се радвайте на прекрасните мигове, които ще ви предложи седмицата.

Везни
През тази седмица, ще получите интересни новини, които ще повдигнат вашето настроение и ще ви изпълнят с положителни емоции. Предстои ви да се заемете с голям и доходоносен проект, а положените усилия от ваша страна съвсем скоро ще бъдат възнаградени. През тази седмица подкрепата на вашите близки хора, ще е особено важна за вашите финансови дела.

Скорпион
Тази седмица ще ви предостави възможност да се насладите на интересни социални контакти. През следващите няколко дни ще бъдете изпълнени от празнично настроение и жажда за пазаруване. Възползвайте се максимално от своето свободно време и направете нещата, които ви карат да се чувствате щастливи. Успешна и ползотворна ще бъде вашата седмицата, с каквито ѝ задачи да се захванете, ще успеете да ги изпълните в уговорения срок.

Стрелец
През тази седмица ви предстои да получите финансови средства от неочакван източник. Бъдете по-търпеливи и се опитайте да работите заедно и в екип със своите колеги, така ще можете да си спестите излишни нерви и търкания помежду си. В любовта ви очаква една съдбоносна среща, която ще ви накара да полетите от щастие.

Козирог
Дълго планирана сделка ще бъде провалена, но не се разстройвайте, а действайте смело в посоката, която искате да се развивате. Не винаги човек получава това, което силно желае, но пък вие ще имате възможността да се радвате на подкрепата от своите близки и още към средата на седмицата да получите една сърдечна новина, която ще успее истински да ви трогне и да ви накара да забравите досегашните спънки.

Водолей
Седмицата е подходяща да започнете да придвижвате своите лични дела. Постарайте се да не се разпилявате и насочете изцяло вниманието си към това, което ще донесе положителни промени във вашия живот. Седмицата за представителите на зодия Водолей ще бъде изключително успешна и изпълнена с много настроение и позитивизъм.

Риби
През тази седмица ще се наложи да направите няколко компромиси - едните ще са свързани с професионалния ви живот, другите ще са в любовния. Влиятелни хора ще ви подадат ръка и ще ви помогнат да развиете свой бизнес проект. За Рибите тази седмица, ще носи положителен заряд и ще бъде изпълнена с мотивиращи срещи и любовни послания.