Седмичният хороскоп на High View Art 22.04 – 28.04.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art 22.04 – 28.04.2024 г.

Седмицата ще ни отвежда както към високите върхове, така и към неизбежните спадове. Този мощен енергиен поток, който ще се наблюдава, трябва да бъде навигиран, защото ще е способен да внесе огромни обрати, както и конфликти свързани с желанието ни да властваме във взаимоотношенията си с другите хора. През следващите няколко дни трябва да избягваме новите начинания, както и словесните битки, ако искаме да запазим вътрешната си хармония и душевно равновесие. 

Разберете какво ви е подготвила съдбата през предстоящата седмица.

Овен
През следващите няколко дни не е изключено да се сблъскате с интензивни търкания, най-вече с работния колектив. Сега е моментът просто да си помете дълбоко въздух и да преброите до 100, преди да се впускате в конфликтни ситуации, от които няма да спечелите нищо. Любовният ви живот през следващите няколко дни може да понесе известни сътресения, дължащи се отново на вашата силна емоционалност и пламенност, която сте неспособни да контролирате.

Телец
През следващите няколко дни ще бъдете във вихъра си и всички начинания ще бъдат с успешен финал. В желанието си да угодите на близки хора можете да вземете погрешни решения, които на по-късен етап от живота ви да ви отведат в задънена улица.

Близнаци
През следващите няколко дни ще общувате с лекота и ще попивате лечебна енергия от другите. Сега е моментът да се замислите за по-далечното бъдеще и да не предприемате необмислени действия, с които сами да си поставяте бариери пред развитието.

Рак
Съдбата ви е подготвила няколко изненади пред следващите няколко дни, които могат и да нарушат за момент вашия вътрешен ритъм, но пък след всеки каприз на планетите ще настъпва и епизодичен момент на затишие и покой. В любовен план ви предстои да преживеете някаква загуба, която от своя страна ще ви накара да осмислите живота си и да поемете в различна посока.

Лъв
През следващите няколко дни ще имате усещането, че хората около вас се движат прекалено бързо, а вие просто стоите и не знаете в каква посока да поемете за да ги настигнете. Не се притеснявайте, защото тук ще се появи едно много силно приятелско рамо, което директно ще ви помогне да се включите в този маратон и да надбягате останалите. В края на седмицата звездите са ви подготвили един изключително зареждащ романтичен уикенд, затова се отпуснете и се наслаждавайте на това, което имате.

Дева
Потънали в своите мисли през следващите няколко дни ще ви е трудно да се концентрирате и да проследите работния процес, което от своя страна може да ви върне няколко стъпки назад. Ако не престанете да се само съжалявате и да търсите някакво оправдание за асоциалното си поведение през изминалите няколко дни, няма да можете да излезете от тази черна дупка, в която сте попаднали. Нашият съвет е да спрете да живеете за миналото и да насочите цялата си енергия към красивото бъдеще, само така ще успеете да изгоните своите вътрешни демони и ще се радвате на едни вълшебни мигове в компанията на семейството си.

Везни
Насърчавайки другите и помагайки им да излязат от трудните ситуации, вие няма да можете да се съсредоточите върху собствените си проблеми, което от своя страна ще доведе към вас една силна поредица от неприятни ситуации. Ако искате да вземете живота си в ръце и да бъдете на върха, се постарайте да не влагате чак толкова големи чувства в ситуации, които не ви засягат пряко. Вместо това обърнете внимание на най-близките си хора, които в момента имат спешна нужда от вашата закрила и подкрепа.

Скорпион
Пазете се от неприятели, защото през следващите няколко дни ще има хора, които ще искат да ви подлеят вода и да ви видят как страдате. През тази седмица е важно да насочите всичките си мисли и действия към своето развитие и да не се вкопчвате в маловажни събития. В края на седмицата ще можете да разтоварите натрупаното напрежение и да се насладите на компанията на близки приятели.

Стрелец
Ако ви предстои да взимате сериозно решение по-добре го отложете за следващата седмица, тъй като през тази звездите няма да бъдат разположени към благополучие и просперитет. Наблегнете на малките детайли и не се страхувайте да експериментирате в своята дейност, само така ще можете за момент да се откъснете от натовареното ежедневие и да откриете един нов начин, чрез който да освободите натрупалото се напрежение. 

Козирог
Една среща в началото на седмицата може да ви извади извън контрол и да съсипе предварително подготвените от вас планове, но не се разстройвайте, защото съдбата е подготвила за вас много по-успешни нови възможности, чрез които можете да постигнете желаното.

Водолей
Спокойна и хармонична седмица предстои за представителите на зодия Водолей, които просто ще плават към щастието и ще усетят вкуса на победата. Колкото по-усърдно изпълнявате задачите си, толкова по-облагодетелствани ще бъдете впоследствие, затова не се отпускайте, а давайте смело напред със същото темпо и ентусиазъм.

Риби
Ограниченото мислене пречи на възможността ви да печелите повече, както финансови средства, така и важни социални контакти, затова спрете да мислите чак толкова много над това какво ще стане и какви тъмни облаци ще преминат през вас. Вместо това се постарайте да се заредите с оптимизъм и надежда, защото само така ще можете да привлечете щастието към себе си.

Виж още