2024 - годината на Дървения Дракон и какво да очаква всеки зодиакален знак

  • Сподели:
2024 - годината на Дървения Дракон и какво да очаква всеки зодиакален знак

Драконът в действителност е най-старият китайски символ, който е свързан с изобилието, богатството и пълната трансформация във всеки аспект от живота ни. Годините, които са обвързани с този китайски знак са - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Започващата нова година 2024 е под влиянието именно на този силен и величествен образ на дракона, който ще ни помогне да излезем от скучната рутина на битието, като съхраним най-важните духовни ценности и ги преобразим в нещо много по-качество и възвишено. Сама по себе си, 2024 година ще бъде изключително вълшебна, носеща растеж и изобилие.

В Китай образа на дракона бива свързан с величие, надмощие и промяна, именно такава година предстои за всички астрологични знаци, особено и най-вече за тези хора, които са родени в някоя от свещените години на този мистичен знак. Края на всяка една година е времето за равносметка и пълен анализ на всичко онова, което сме успели да постигнем, както и на онези, за които времето не ни е стигнало.

И така всеки човек по света успява да пренесе своите стремежи и мечти в новата година. 2024 година ще ни даде именно този шанс да продължим великите си дела, да финализираме успешно всички важни сделки и напълно да преобразим живота си. Във въздуха ще се усеща едно силно желание за напредък, което от своя страна ще успее да зарази всички зодиакални знаци, които до този момент са имали някакви стопиращи и дърпащи ги назад мисли.

Драконът е всемогъщ и пламенен образ, именно под такава силна енергия ще протича и животът ни през следващата година, който ще бъде под влиянието на емоциите, динамиката и наистина продуктивната промяна, за която повечето хора са копнеели.

Овен
Ако през последната година сте се движили с бавни и малки крачки, сега ви предстои да надскочите и най-смелите си мечти, защото е дошъл моментът да повярвате в себе си и по този начин да демонстрирате своята могъща вътрешна сила! Годината за вас ще бъде изпълнена с красота, щастие и растеж във всеки аспект от живота. През 2024 ще берете плодовете на своя усърден труд и ще раздавате много любов и позитивизъм на хората около себе си.

Телец
Още с настъпването на новата година късметът ще се преобърне и тук красотата идва с факта, че този път вашата страна на монетата ще бъде печеливша и точно това ще е причината, съдбата да ви отдаде заслуженото и да изпрати в живота ви нови хора, които да го изпълнят с щастие. Благоденствие, растеж и нова любов могат да очакват Телците през 2024 година.

Близнаци
Емоции, настроение, любов и много динамика, така ще започне новата година и най-прекрасното във всичко това е, че всичките чувства насочени към вас, ще бъдат положителни изпълнени със силна енергия, която бързо ще ви мотивира, зарежда и ще ви насочва към благоденствието и хармонията. За Близнаците предстои една изключително вълшебна година под знака на Дракона. Те ще получат много сигнали от Вселената, които ще им отворят очите за невидимото и ще ги насочат по пътя към върха, онзи връх, който е присъствал в най-смелите им мечти и в сънищата, които сега родените под този знак ще успеят да достигнат без никакви затруднения.

Рак
Социалните контакти и възстановяването на стари връзки ще са събитията, които ще насочват Раците към миналото, но през новата година за тях ще настъпи една огромна трансформация, която напълно ще изчисти съзнанието им от досегашните страхове, свързани с неприятни спомени, които бързо ще бъдат подменени от най-прекрасните изживявания, за които някога си е мечтал Ракът. Благоденствие, хармония и възможност за започване на чисто, ще накара Рака да поеме юздите на своя живот и да се изтупа веднъж завинаги от своето зловещо минало.

Лъв
Ако през последните две години личният живот на Лъва е бил в лек застой, то сега през 2024 година за него предстоят много емоционални и положителни събития, които истински ще отворят сърцето му и ще го накарат да повярва в чудесата. С Новата година ще дойде и най-прекрасната новина, която така дълго Лъвът очаква да чуе и именно тази вълшебна изненада ще движи, като верижна нишка всички останали събития в живота на родени под този царствен знак през следващата една година. 

Дева 
С настъпването на Новата година от плещите ви ще изпадне един изключително тежък и непоносим товар, който ще ви накара да получите огромно облекчение, както и да насочите мислите си в по-продуктивна посока към своето успешно развитие. В годината на Дракона в живота ви ще настъпват бързи трансформации, над които няма да имате никакъв контрол, но тук интересното е, че всяка от тях ще успее да ви отвори очите за важните събития в живота ви.

Везни
2024 за родените под знака на Везните ще започне балансирано и спокойно, но още след първия месец от годината нещата ще започнат да се движат все по-бързо, а предизвикателствата ще накарат този знак да се събуди от зимния си сън и да насочи вниманието си към нещо изключително важно, от което зависи цялото му бъдеще. Ако Везните съумеят да направят мъдър ход, ще могат да се радват на огромни успехи, придобивки и богатство, в противен случай съществува голяма вероятност през тази година да се върнат няколко хода назад.

Скорпион
 И през новата година ще процедирате на принципа – ''И сам войнът е войн!'' – но тук положителното е, че ще се справяте повече от блестящо с поетите ангажименти и дори без да осъзнавате кога сте успели да надскочите и собствените си очаквания, ще достигнете върховете на пирамидата и ще погледнете всички онези хора, които са ви подценявали и унижавали през последната година наистина от високо и ще им демонстрирате своето превъзходство и величие. Годината ще бъде емоционална, зареждаща, огнена, но и изключително щедра от към земни блага към вас, затова се насладете на всичко онова, което ви е подготвила съдбата.

Стрелец
През последната година Стрелците бяха като ловци, дебнещи свята плячка, но прибиращи се у дома с празни ръце. Но сега нещата около тях ще започнат да се променят и то с пълна сила. Още с настъпването на годината, хората родени под този специален знак, ще усетят как мисълта им изпреварва събитията и не само това, тя успява и да ги пренареди по начина, по който Стрелецът си е мечтал да се развие животът му. С много странности, но и безброй вълшебни моменти ще бъде пропита 2024 година, която ще внесе много цвят и положителни емоции в живота на Стрелците.

Козирог
Годината на Дракона ще ви изпълни с едно изключително силно желание да помогнете на близък човек, който се нуждае от вашите ценни съвети за да може да промени бъдещето си. И не след дълго вашата добрина ще бъде възнаградена, като съдбата през цялата година ще бъде изключително щедра към вас и ще ви насочва към всички земни дарове и блага, за които сте мечтали. Предстои ви изключително мъдра и успешна година, в която ще разберете, че най-ценното в човешкия живот се крие в неговите намерения, спрямо другите и в любовта, която е способен да раздаде в името на общото щастие. 

Водолей
Капризите на съдбата ще свършат и ще си отидат заедно с изминалата година, в която ще останат и всичките ви притеснения, относно цялостната картина за вашето бъдеще. В годината на Дракона ще придобиете една свръх сила, която ще ви изстреля много на високо, но тук е важно да ви посъветваме, че през цялата година, трябва да внимавате и да не споделяте своите планове, ако искате те да се реализират. Действайте обрано и в посока, която ще ви гарантира сигурен успех. Като цяло Водолеите могат да очакват една ползотворна, мирна и хармонична година, в която растежът и социалните контакти ще са движещата сила в живота им.

Риби
През 2024 година ще имате възможност да изпробвате няколко професионални поприща, като от всяко от тях ще успеете да получите някаква мъдра информация, която на по-късен етап от живота ви ще ви бъде изключително полезна. През тази година не пренебрегвайте чувствата на най-близките си хора и ако искате 2024 година да бъде ползотворна, успешна и даровита към вас се постарайте да раздавате повече щастие и позитивизъм на околните, свалете маските и прегърнете щастието. 

Виж още