Седмичният хороскоп на High View Art за 03.04 – 09.04.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 03.04 – 09.04.2023 г.

Седмицата ще бъде изпълнена с голяма активност, затова повечето астрологични знаци трябва да действат бързо, разумно и практично, ако искат да не изостанат от задачите си и да не успеят да постигнат заложените цели. Колкото по-логично подхождаме към детайлите, толкова повече шансове имаме да завършим проектите си в срок. Голяма любов ще внесе промяна при два от зодиакалните знака.

Разберете какво ви е приготвила съдбата за предстоящата седмица.

Овен
Разберете, че не можете да носите повече от две дини подмишниците си, затова не поемайте отговорност за задачи, които не можете да изпълните в срок. Насочете вниманието си към събития, които ви зареждат и мотивират, защото само така ще можете да се заредите с необходимата енергия, за да изпълните всичките си ангажименти в срок.

Телец
В началото на седмицата ще бъдете изключително разконцентрирани и демотивирани, но едно събитие ще успее да промени негативната ви нагласа и да ви зареди с желание да се борите за целите си. Не се отказвайте от желаното, а покажете на останалите колко борбени и импулсивни може да бъдете.

Близнаци
Мислите ви са като оплетени в кълбо милиони въжета, на които трудно успявате да намерите началото и края. Сега е моментът да не се предавате пред обстоятелствата и да покажете своите заложби пред останалите, защото сте борбени и силни, тогава когато мисълта ви е най-чиста и насочена в правилната посока. Ако е нужно се отдайте за ден, два на релаксираща почивка, която ще ви помогне да прочистите съзнанието си и да следвате успешно поставените цели.

Рак
През тази седмицата съдбата ще ви даде шанс да се насладите на една наистина разтърсваща любов, която до този момент сте очаквали да навлезе в живота ви. Единственото, за което трябва да внимавате през следващите няколко дни, е да не притискате прекалено човека до себе си и да оставите нещата да се развиват бавно, но в правилната посока, само така ще можете да съхраните тази връзка във времето и да и се насладите истински.

Лъв
Обвързаните Лъвове ще получат много ползотворни съвети от своята половинка през тази седмица, които ще им помогнат да насочат вниманието си в най-печелившата посока. Сега е моментът да вземете онова, което ви се полага и да се насладите на заслужените постижения. През следващите няколко дни късметът няма да ви изостави и ще ви помага и в най-критичните ситуации, затова се насладете на моментите, които внасят в живота ви усещането за топлина и взаимност.

Дева 
Колкото по-малко се оплаквате и мрънкате през следващите няколко дни, толкова по-голяма вероятност има нещата да се случват, според очакванията ви. Но ако все пак решите да продължите да недоволствате и натоварвате своите близки, може да очаквате безброй конфликтни ситуации, които ще ви накарат да се чувствате нещастни и ще отнемат цялата ви енергия.

Везни
През тази седмица необвързаните представители на зодията ще получат шанс да срещнат човек, който до този момент са виждали единствено в своите мечти. Този човек ще се доближава напълно до моделирания в главата ви образ на идеалния партньор и любим, затова не пропускайте този прекрасен шанс, който ви изпраща съдбата, а се насладете изцяло на мига. Обвързаните Везни ще се радват на подкрепата от своя любим и ще усещат още по-силно привързаността и любовта му.

Скорпион
Казват, че Вселената има способността да запечатва нашите послания и мечти, след което да ни ги изпраща в най-подходящия момент от нашия живот и това е самата истина, защото през тази седмица може да усетите как нещата около вас придобиват съвсем различен облик и всичко бързо се променя точно, според желанията ви, които преди месеци сте споделили гласно. Затова се насладете на едни прекрасни моменти, които ще сгреят душата ви и ще ви накарат да изхвърлите тревогите и лошото настроение от живота си.

Стрелец
Объркани и разсеяни през тази седмица ще правите грешка след грешка, затова е нужно просто да спрете, да съберете мислите си и да внимавате, както в своите изказвания, така и в своите действия, ако не искате да нараните ваш близък човек, който истински държи на вас и ви обича.

Козирог
Ангажирани и натоварени с безброй задачи, вие ще прелитате като орел през проблемите и ще се борите за своята реализация. Седмицата за родените под знака на Козирога ще бъде изпълнена с успешно завършване на задачите и стартиране на нови ползотворни проекти. Бъдете търпеливи и ще видите как нещата се подреждат, според очакванията ви, късметът ще ви съпътства през следващите няколко дни, затова не се притеснявайте да подходите смело и решително, когато се налага.

Водолей
Колкото повече усърдие влагате в изпълнението на задачите си, толкова по-щедра ще бъде съдбата към вас. Към средата на седмицата ще срещнете човек, който бързо ще се запечата във вашето съзнание. Този човек ще върне отново усмивката на лицето ви и ще ви накара да мечтаете и да се почувствате специални.

Риби
Захваналите сте се за дадена ситуация, като хищник към своята жертва, но сами не разбирате, колко вреди ще ви донесе този безсмислен гняв, просто приемете търпеливо случващото се и продължете напред, защото това е най-добрата рецепта за щастие.