Седмичният хороскоп на High View Art за 06.03 – 12.03. 2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 06.03 – 12.03. 2023 г.

Седмицата ще стимулира въображението ни и ще ни зареди с нови емоции. Всяка настъпваща промяна, ще внесе усещането за свобода и ще постави нещата на правилните им позиции. Интензивна, ползотворна и даваща възможността да разкрием творческите си заложби и да реализираме голяма част от плановете си, които до този момент сме оставяли на заден план.

Следващите няколко дни ще бъдат изключително активни и изискващи повече внимание и концентрация, но ако успеем бързо да влезем в работен режим, ще можем да се насладим на изключително ползотворни и успешни резултати. Разберете какво ви предстои и кои ще са вашите щастливи дни от седмицата, които ще ви донесат много позитивни моменти и възможност да подобрите своето финансово състояние.

Овен
Ще започнете седмицата изключително ентусиазирани и с желание да покажете своите възможности пред останалите. Възможни са леки спънки, които могат да променят посоката на вашите планове, но едно е сигурно, през следващите няколко дни промените за вас ще носят положителен заряд.

Положителни дни – вторник, петък и неделя.

Телец
Още през първите дни от седмицата, ще се  почувствате уморени и трудно ще успявате да се концентрирате върху ежедневните си задачи. Опитайте се да избягвате стресови ситуации и заложете на по-здравословен режим на хранене, плюс физически упражнения, защото това е единственият начин да възвърнете баланса и силите си. 

Положителни дни – сряда, четвъртък и събота.

Близнаци
През следващите няколко дни, ще получите много изгодно предложение, на което трудно ще можете да устоите. Сега е моментът да стабилизирате своето финансово положение и да заложите на сигурно. Среща със стар приятел ще ви зареди с положителни емоции и много добро настроение, което бързо ще успеете да предадете и на най-близките си хора.

Положителни дни – вторник, петък и неделя.

Рак
През тази седмица е добре да се вслушвате в своята интуиция и да се доверявате на хора, имащи за цел по някакъв начин да ви подлеят вода и да объркат вашите мисли. Бъдете нащрек и се опитайте да не споделяте плановете си пред останалите.

Положителни дни - понеделник и сряда.

Лъв
Седмицата ще ви позволи да разширите своите контакти с хора от далечни страни, което всъщност ще ви поднесе и едно наистина успешно бизнес партньорство. Сега е моментът добре да си помислите, кои в действителност са вашите приоритети и в каква посока е най-правилно да насочите своите сили.

Положителни дни – четвъртък и петък.

Дева
Тази седмица ще внесе хармония в личните ви взаимоотношения и това ще бъде подходящ момент, в който ще можете да загърбите разногласията си и да се радвате на обединение, уют и топлина със своите близки. Периодът не е подходящ за взимане на непремислени решения и залагане на сляпо.

Положителни дни – петък, събота и неделя.

Везни
През тази седмица ще изпитвате силното желание да се доказвате пред останалите, като поемете различни инициативи и финализирате изключително печеливши сделки. Положителната реакцията на хората около вас няма да закъснее, както може да очаквате и добри финансови постъпления. За Везните следващите няколко дин ще бъдат изпълнени с много щастливи емоционални моменти, които още им донесат вътрешно удовлетворение.

Положителни дни – понеделник, сряда, четвъртък и петък.

Скорпион
Колкото по-целенасочени и устремени сте към поетите ангажименти, толкова по-доволни ще бъдете от постигнатите резултати. През следващите няколко дни ще ви се отдаде възможност да разширите дейността си и да включите нови проекти в натоварения си график. В отношенията си с много близък до вас човек, можете да се натъкнете на неискреност и лицемерие, но е добре да не прибързвате със заключенията и да дадете шанс на този човек да ви обясни своите мотиви.

Положителни дни – вторник, четвъртък, събота и неделя.

Стрелец
През тази седмица ще успеете да убедите своите сътрудници да инвестират в много доходоносен лично ваш проект и това ще ви мотивира да ангажирате цялото си внимание и енергия, за да им докажете полозите от него. Пазете се от злонамерени клюки, имащи за цел да опетнят вашето добро реноме и да дестабилизират психиката ви. 

Положителни дни - четвъртък и неделя.

Козирог
През тази седмица, Козирозите ще усещат напрежението във въздуха и на където и да се обърнат ще откриват нещо нередно и абсурдно. Успокойте се и насочете мислите си към неща, които по някакъв начин ви карат да се чувствате спокойни и защитени, това е единственият начин да запазите нервите си здрави и да се подавате на излишни провокации. В края на седмицата ви предстои да посетите семейно празненство, което ще изчисти всички негативни емоции и лоши мисли, които сте натрупали през последните няколко дни.

Положителни дни – събота и неделя.

Водолей
Съсредоточени да покажете своите възможности, вие ще се ръководите от своя вътрешен глас, който ви подсказва да не се отказвате и да действате смело напред. Вашите преки ръководители и началството ще бъдат изключително доволни от довършените качествено и в срок задачи от вас. Сега е моментът да се насладите на похвали и финансови облаги. 

Положителни дни – понеделник, вторник, сряда, петък и неделя.

Риби
През следващите няколко дни е хубаво да обърнете внимание на своята физическа форма и здраве, като се опитате да не се натоварвате с прекалено много работа. По-добре е в този момент да не измервате количеството положен труд, а да се съсредоточите той да бъде качествен, защото само така ще можете да се радвате на добри резултати от положените усилия. Любовна среща с много обаятелен и позитивен човек, ще ви извади от зоната ви на комфорт и ще ви накара да полетите на седмото небе от удоволствие.

Положителни дни – сряда, петък и събота.