Седмичният хороскоп на High View Art за 23.01 – 29.01.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 23.01 – 29.01.2023 г.

През тази седмица зодиите могат да очакват много важни събития, емоционални срещи и професионални изненади.

Седмицата е подходяща за работни срещи и бизнес пътувания, като на част от зодиите тя ще предложи възможност да достигнат едно по-високо професионално ниво и да разгърнат потенциала си.

Разберете какво са ви подготвили звездите за предстоящата седмица, според вашия астрологичен знак.

Овен
В началото на седмицата ще усетите известен дисбаланс, свързан предимно с общуването ви с околните. Ще се плъзгате по тънък лед, затова бъдете особено предпазливи в своите намерения и думи, защото от тях ще зависи вашето професионално издигане, както и профила, който ще си създадете в очите на началството.

Хубаво е първо няколко пъти добре да обмислите, какво ще кажете, след което да се консултирате с вашата интуиция, преди да взимате сериозни решения, от които зависи пряко бъдещето ви.

В любовния ви живот също емоциите ще надделяват под напора на намесата на ваши близки хора. Бъдете по-ангажирани с нуждите на своята половинка и се постарайте, да не навлизате в директни конфликти със своето семейство. В края на седмицата ви предстои ползотворна среща, която ще мотивира допълнително вашата нагласа за бърза промяна.

Телец
Седмицата за вас ще бъде доста динамична, изпълнена с много работа и срещи. Точно сега вие ще почувствате, как се изпълвате с нови сили и желание да покажете своите възможности на останалите. До този момент сте чувствали, че колегите ви подценяват и не възприемат на сериозно вашето намерение да постигнете високи цели, но през следващите няколко дни, вие ще успеете да промените тяхното мнение и да докажете, както на тях така и на себе си, че сте достатъчно опитни и силни, за да превземете света.

В любовния ви живот всичко ще е спокойно и ще се движите в пълна хармония със своята половинка. Необвързаните Телци могат да очакват в края на седмицата едно изненадващо посещение от човек, който ще успее да разнообрази тяхното ежедневие и да ги накара да се почувстват отново живи.

Близнаци
Седмицата за вас ще бъде изпълнена с емоционални срещи и общуване, което допълнително ще повдигне вашия дух и настроение. Прекрасна седмица за започване на нови проекти, както и за възстановяване на вътрешния ви комфорт.

Отделете малко време, което да прекарате с тези хора, които могат да ви заредят с положителни емоции. Концентрирани, енергични и изпълнени с настроение, вие ще изкачвате без проблем, дори и най-високите върхове и ще се откроявате, сред останалите хора. В любовта емоциите ще променят своята посока и ще възвърнат онова прекрасно усещане за споделеност, подкрепа и взаимни топли чувства.

Рак
Първите дни от новата седмица ще се почувствате объркани и така, сякаш пред вас стои пъзел с милион парчета, който трябва да сглобите за минути, а невъзможността ви да се концентрирате, още повече ще пречи. Седмицата ви е подготвила много интересни срещи, чрез които можете да развиете мирогледа си и да обогатите своите познания.

През следващите няколко дни ще успеете да разширите своя кръг на работни познанства, както и да финализирате дълго отлагана сделка. Предстои ви емоционален разговор с ваш близък, който ще ви накара да вземете сериозни решения, от които ще зависи вашето бъдеще. През тази седмица ви очаква ви едно романтично запознанство, от което съвсем скоро ще пламнат дълбоки и силни чувства.

Лъв
През тази седмица ще успеете да излезете от досегашната рутина и да се възползвате от всяка нова и добра възможност, която ви изпрати съдбата. Ще получите атрактивни предложения за нови проекти, които допълнително ще ви стимулират да запретнете ръкави и да дадете най-доброто от себе си.

През следващите няколко дни ще усетите обожанието на другите и бързо ще привличате погледите благодарение на своята силна харизма и смелост. Очакват ви вълнуващи преживявания, които ще успеят да ви сближат, още повече с вашата половинка и да ви покажат, че когато човек е себе си, той е способен да постигне всичко.

Дева
През тази седмица ще получите голяма сума пари от неочаквани източници, но е добре да бъдете по-пестеливи и да прецените правилно своите нужди, като избягвате да правите безсмислени покупки.

В средата на седмицата ви очаква интересна среща с човек, към когато изпитвате силно увлечение. Обвързаните Деви, трябва да се въздържат от емоционални сценки, през следващите няколко дни, ако не искат да съсипят онова, което дълго време и с много усилия са успели да изградят и което всъщност им носи онази топлина и сила в най-трудните и студени дни от годината.

Везни
През тази седмица ще получите много нови възможности за финансови и професионални успехи. Не поемайте непредвидени рискове, особено с партньори, които до този момент не са били част от екипа ви.

Бъдете по-предпазливи и не се доверявайте на своята интуиция през следващите няколко дни, защото има голяма вероятност тя да ви подведе. Мечтаете за страст и голяма любов и сега е моментът, в който вашият партньор, ще даде всичко от себе си, за да удовлетвори тези ваши желания. Необвързаните Везни, ще се колебаят между човек, който гали окото им и такъв, който гали сърцето им.

Скорпион
През тази седмица ще успявате да откриете верния път, благодарение на своя силен нюх и усет към детайлите. Перфектно ще се справяте с всеки непредвидим проблем и бързо ще намирате най-точното решение, което ще ви донесе много плюсове пред началството.

Ще се наложи през следващите няколко дни да предприемете нехарактерни за вас рискове, но положителните резултати от вашите решения няма да закъснеят и ще ви донесат големи печалби.

През тази седмица ще бъдете изключително активни и ще се радвате на своите постижения. В любовта всичко, ще се движи по план и ако мечтаете за споделеност и романтични разходки с любимия, ще ги имате, ако пък мечтаете за повече свободно пространство и глътка свобода, ще ви се отдаде и тази възможност да релаксирате.

Стрелец
Всички усилия, които сте положили през последните няколко дни, ще бъдат увенчани с успех. Бъдете по-отворени от към съвети и не отказвайте помощ от своите колеги, защото ако продължите да извлачвате цялата бумащина на свои гръб има голяма опасност да прегреете и да достигнете до момент на пълно изтощение.

Вашите идеи ще бъдат като онова скъпоценно камъче, което до този момент всички останали са търсили, а сега ви се отдава чудесна възможност да ги използвате за своето изкачване до върха на професионалната пирамида.

Интелигенти, активни и коректни, през следващите няколко дни вие освен, че ще бъдете забелязани, но ще получите и голямо признание от своето началство.

В любовния ви живот магията ще се завърне и ако до този момент сте смятали, че рутината ви убива, сега нещата ще се преобърнат на 180 градуса и ще забележите, как романтичните чувства и изненадите ще внесат желания за приключения. Ще се чувствате обичани и тази любов ще ви дава крила да се борите с всички предизвикателства, които ще ви поднесе съдбата. Необвързаните ще успеят да създадат един перфектен модел на човека, който би грабнал тяхното сърце и не след дълго ще открият именно този партньор.

Козирог
Натоварени с огромно количество текущи задачи, вие няма да успеете да отместите главата си встрани, през следващите няколко дни, което ще внесе доза стрес и напрежение в общуването ви с останалите хора.

Опитайте се да категоризирате и подредите своите задължения по важност, след което действайте спокойно, като си давате нужното време за почивка, в противен случай има голяма вероятност да прегреете и да избухнете, като пометете хората, които в действителност са вашата работна патерица, която ви помага тогава, когато имате най-силна нужда от подкрепа.

В любовния ви живот ще се усеща застой, дължащ се на малкото време, което успявате да си отделите със своята половинка и от там ще възниква и това разминаване в общуването, което ще усещате. Необвързаните Козирози ще имат несполучлива любовна среща, която ще ги накара да променят своя подход и да се заредят с нови сили и надежди.

Водолей
През следващите няколко дни е важно да бъдете максимално активни и да не правите компромиси, особено с тези неща, от които зависи вашето професионално израстване и бъдеще.

Гъвкавостта и бързината ще ви гарантират сигурни печалби. В любовта ви очаква разбирателство, щастие и спокойствие, за което отдавна сте си мечтали. С вашата половинка ще успявате да се разбирате повече от перфектно, дори и само с поглед ще разбирате какви са вашите желания и намерения, а като никога досега, те не само, че ще се доближават, но ще съвпадат с огромна точност. Необвързаните ще имат възможността да се впуснат в нова връзка, в която ще открият сходни интереси с този човек и разбира се, ще вложат големи надежди и време в тези отношения .

Риби
През тази седмица е възможно да изпитате известни емоционални неразположения, свързани с някаква липса, която ще ви накара да се затворите в себе си. Ще ви се отдаде възможност да подобрите своето финансово състояние, но затова ще е нужно да предприемете известни рискове.

Хубаво е да се съсредоточите над своите цели и да не се отклонявате от пътя, който предварително сте начертали в своята глава. Бъдете търпеливи и не се разстройвате, ако вашите усилия, още не са забелязани от началството, за да може да изпъкнете, ще е нужно повече търпение, активност и разбира се, желание да промените своя начин на живот, като на преден план поставите всичко онова, което ви мотивира да изградите един стойностен и красив живот.

В любовта може да очаквате известни пререкания със своята половинка, но те ще са свързани предимно с огромното желание на вашия партньор да промени хода на събитията и да ви накара да преминете на едно по-високо ниво във вашите отношения, а това ще ви изплаши допълнително и ще ви накара да се замислите, дали наистина в този момент се нуждаете точно от това.

Необвързаните Риби ще имат възможност да опознаят един интересен и стойностен човек, който ще е готов да опознае техния вълшебен и приказен свят.