Топ 3 на най–опасните зодии

  • Сподели:
Топ 3 на най–опасните зодии

Това са зодиите, които не се страхуват от нищо, те са яростни, силни, властни, страстни и бурни, готови да превземат свет, а само с интелекта, който притежават.

Разберете кои са зодиите, които са родени да покоряват и тяхната дума е закон за останалите зодиакални знаци.

Лъв

Красноречив, обаятелен и изключително амбициозен, той знае какво иска и бързо покорява своите цели. Не случайно именно той е избран за цар на всички зодиакални знаци.

Този знак наистина гори и определено не изпитва страх от нищо. Огнен характер и управленски способности са неговите природни дарби, с които никой друг не е така привилегирован, както е Лъвът.

Този знак става особено опасен, когато е решил, че нещо трябва да се случи обикновено е достатъчно да изръмжи веднъж и всички останали хора, започват да играят по неговата свирка.

За Лъва най-правилното решение е неговото и когато някой се опита да оспори това, става жертва на изпепеляващия гняв на тази така властна и безскрупулна личност.

Той не само, че гори, но успява и да запали останалите със своя огън, защото Лъвът не обича да се съобразява особено много с мнението на другите, както и да играе по техните правила, той е царят и той пише правилата.

Лъвът винаги живее по правилата на джунглата, които ясно ни показват, как по-силните оцеляват, а слабите стават жертва на йерархията. Разгневи ли се той бързо губи самообладание, след което изсипва цялата си ярост и жестокост върху човека, който е успял да го изкара извън кожата, защото царят не прощава на никого, той не само, че владее джунглата, но и света на хората. 

Скорпион

Това е един от зодиакалните знаци, който трудно успява да контролира своя гняв. Когато Скорпионът е ядосан, обикновено се цели там, където ударът ще бъде смъртоносен, защото той не само, че не може да си затвори очите и просто да забрави, но и още повече се амбицира, когато някой се е подиграл с него, тогава яростта му е способна да разпали пожар, в който без да се замисли той ще блъсне всеки, който по някакъв начин го е обидил или наранил.

Злопаметен и отмъстителен, Скорпионът гони целите си докрай. Обикновено, когато е ядосан, той става особено опасен, както за хората около себе си, така и за самия него.

В миг пред очите му причернява и започва да жили наред, като задължително пуска и отровата си. Когато човек допусне да има за враг Скорпион, тази битка още от самото начало е обречена, защото тази зодия не само, че никога не се предава когато става въпрос за отмъщение, но винаги се старае да си върне всичко с лихвите.

Ядосаният Скорпион си личи от километри, защото неговата ярост надделява над всичко останало, изражението му се променя, а ехидната му усмивката казва - ''по-добре бягай, защото след малко земята, ще се отвори под краката ти''! 

Овен

Овенът е от зодиите, които определено не могат да прикриват своя гняв зад маски или лицемерна усмивка, това поведение никак не е по неговия вкус, той предпочита да тропне по масата и директно да изкара всички гневни чувства и мисли от своята душа, защото ако не го направи, просто няма да си намери място и това определено ще започне да го изяжда отвътре.

Гневният Овен е безконтролен и от него човек може да очаква всичко, дори и в повечето случаи, той да съжалява за своята постъпка, няма да пропусне да стовари гнева си върху този, който го е наранил.

Когато един истински Овен се разгневи, неговият глас става висок, яростен и заплашителен, способен да накара човек, не само да настръхне, но и да замръзне на място.

В изблик на ярост той става изключително опасен, тъй като неговата реална преценка за случващото се директно се изпарява, а гневът надделява над разума му и тогава, Овенът става изключително безконтролен и жесток. 

Предлагаме ви и: Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

Характерни черти на типичните Везни

Любовните връзки на зодия Дева с Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Зодиите и техните талисмани - Стрелец, Козирог, Водолей и Риби