Седмичният хороскоп на High View Art за 27.03 – 02.04.2023

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 27.03 – 02.04.2023

През тази седмица част от зодиите ще имат възможност да докажат своите силни качества пред началството, които ще им помогнат да израснат професионално и благодарение на своите свръх таланти ще жънат небивали успехи в службата, докато останалата част от зодиакалните знаци ще получат шанса да изкарат на показ силните си чувства към половинка и да се радват на сигурност и хармония.

Разберете какво ви предстои през следващите няколко дни и какви емоции ще ви поднесе съдбата.

Овен
През тази седмица би било по-разумно да заложите на сигурното и да не предприемате необмислени рискове. Имайте предвид, че търпението е ключът към сбъдването на вашите мечти, затова не прибързвайте, а помислете добре какво искате наистина и как стъпка по стъпка да реализирате своите планове.

Телец
Не се замесвайте в спорове, особено ако не са пряко свързани с вас. През следващите няколко дни вашата активност и точност ще ви помогнат да постигнете поставените цели и да се отличите с мащабни постижения пред своите колеги. Ползотворна седмица за тези Телци, които са в социалната и научната сфера.

Близнаци
През следващите няколко дни ще забележите, как положителните мисли и думи се връщат към вас като бумеранг, а това ви прави значително по-спокойни и удовлетворени от живота. През тази седмица ще се радвате на разбирателство със своята половинка, ще бъдете като едно добре смазано колело мачкащо всяко препятствие по пътя си. 

Рак 
В началото на седмицата събитията ще ви объркат и определено няма да знаете как да постъпите в конкретната ситуация, но ако успеете да не се вглъбявате в дребните детайли и да търсите под вола теле, ще можете да избегнете напрежението. В края на седмицата непредвидена среща ще ви озадачи и ще ви накара да преподредите приоритетите си и да помете в различна посока.

Лъв 
През тази седмица Лъвовете ще трябва да насочат вниманието си към тези задачи, които са с приоритет и да не се отклоняват от поставения план. Напрежението и безкрайните ангажименти ще отнемат част от силите ви, затова е добре да се заредите с търпение, като наблегнете на по-здравословна храна и движение, така ще можете да съберете мислите си и да ги насочите в правилната посока. Седмицата ще бъде изключително успешна за вас, стига да подредите правилно картите си тогава без проблем ще станете големите победители в играта.

Дева
В началото на седмицата може да имате здравословни оплаквания, не пренебрегвайте сигналите, които ви изпраща съдбата, а по-добре се посъветвайте със специалист. През последните няколко дни бяхте под усилено напрежение и това ще окаже влияние върху цялостната ви нервна система, ако искате по-бързо да се адаптирате и да насочите мислите си в посока успешно развитие е нужно да вложите повече време в тази посока и да не се натоварвате със събития, над които самите вие нямате контрол.

Везни
Ще получите възможността да станете част от мащабен проект, който в последствие ще преобрази бъдещето ви, но за целта ще е нужно да насочите своите действия в правилната посока и да не се доверявате на хора, които се опитват да ви демотивират и спъват. Тази седмица за вас ще бъде успешна, особено що се отнася до финализиране на сделки и подялба на имущество. Във всички сфери от своя живот вие ще получите това, за което през последните месеци сте желали, което допълнително ще ви мотивира да давате 100 % от себе си. 

Стрелец
Не бъдете като вълк единак, а се опитайте да се впишете в колектива, защото това е единственият начин да получите желаните резултати. Докато се изолирате и гледате в различна посока, няма да получите шанс да докажете своите способности и да реализирате успешно начертаните цели. Следващите няколко дни ще усетите подкрепа идваща от човек, който до този момент не сте усещали близък и това ще ви зареди с положителни чувства.

Скорпион
Изключително емоционална и контактна седмица, в която чувствата във вас, просто ще преливат, но ще носят голям положителен заряд. Съдбата ще ви събере с близки хора, които отдавна не сте имали възможността да видите, а тази емоционална среща ще ви направи много щастливи. В края на седмицата ще приключите проект, в който сте вложили много усилия и сега е моментът да берете плодовете от този труд. Ползотворна и успешна седмица за родените под знака на зодия Скорпион.

Козирог
Седмицата за родените под знак на Козирога, ще бъде изключително контактна изпълнена с много настроение и с лекота представителите на този знак, ще успяват да изпълнят поетите ангажименти. В края на седмицата съдбата ще ви срещне с човек, в когото откривате сходни черти и който има почти същите разбирания, спрямо живота и любовта като вашите. Късметът плътно ще ви следва и ще ви помага, дори и в най-напрегнатите и тревожни ситуации. Сега е моментът да грабнете шанса си и да се насладите на приключения, спонтанност и безброй положителни преживявания.

Водолей
През следващите няколко дни няма да имате време да си поемете дъх, но положителното от това, е, че ще успеете да изпълните поставените задачи в срок и ще бъдете изключително доволни от постиженията си. Любовта директно ще кацне на рамото ви, но сега е моментът да се запитате от какво точно имате нужда - от свобода и време за себе си или от изпепеляващи чувства с човек, който ви дава стабилност и в когото откривате сходни черти.

Риби
Емоциите, с които посрещате трудностите ще ви изиграят лоша шега, затова оставете всички негативни мисли, които ви пречат в миналото и се опитайте да започнете на чисто, като откриете подходящата среда за себе си, защото единствено така ще можете да предизвикате и правилните хора в живота си, с които да изпитате едни наистина вълшебни и незабравими моменти. В края на седмицата се пазете от клюки, особено от хора, към които изпитвате смесени емоции и от които сте се попарвали и преди.