Най-мрънкащите, вманиачени и досадни зодии

  • Сподели:
Най-мрънкащите, вманиачени и досадни зодии

Това са зодиите, които смятат, че светът се върти около тях. Тяхното мрънкане е хронично и постоянно. Разберете кои са тези зодии, които не спират да се оплакват дори и тогава, когато няма основателна причина за това. Те са особено претенциозни капризни и оплакващи се от всичко.


Дева

Това е зодията, която е изключително обсебена от своята личност. За Девата целия свят се върти около нейната особа. Всеки, който е имал продължителен контакт с този земен знак, знае колко вманиачена и обсебена е тази зодия от маловажните и незначителни детайли. Това е зодията, която обича организацията и всичко, което по някакъв начин се разминава с техните очаквания, ги вбесява и определено ги изважда извън кожата.

Когато Девата се вбеси това почти винаги се дължи на нейната мания за чистота и на факта, че някой не е направил нещо правилно, според нейните виждания и стандарти. До такава степен е обсебена от себе си, че това е и причината непрекъснато да търси вниманието на хората около себе си. Нейните оплаквания са постоянни, а за околните това е изключително досадно преживяване.
Недоволството на Девата може да се сравни с това на малко винаги недоволно дете, което търси внимание от своите родители постоянно. Когато тази зодия стане на средна възраст нейното вманиачено, обсебващо и маниакално състояние се влошава значително и тези фобии стават все по-често явление.


Рак

Ракът е чувствителен, емоционален и нежен, на моменти така объркан, че просто и той самият не осъзнава какво точно иска от живота. Променлив и капризен, Ракът е сред зодиите, които могат бързо да побъркат и най-спокойния човек с тяхното непрестанно мрънкане и споделяне тип оплакване. Тази зодия обича да ангажира останалите хора със себе си, а с времето това нейно състояние почти винаги се влошава. Въпреки нейното желание да ръководи постоянно живота на своите близки често пъти с това свое поведение тя става досадна и започва да изказва своето мнение, което в повечето случаи е критично и неприемливо за останалите хора. Когато Ракът се чувства неспокоен, той търси вниманието на другите и по всякакъв начин се опитва да бъде център на внимание.