Таро седмичен хороскоп 11.03 – 17.03.2024 г.

  • Сподели:
Таро седмичен хороскоп 11.03 – 17.03.2024 г.

Карта Таро - Сила
Планета: Венера
Ключови думи: сътворение, силна воля, живот, кураж, вътрешна сила.
Обърната карта

Значение на картата 
Таро картата Сила е изключително страстна и емоционална карта носеща женската енергия, която има способността да съживява стари чувства и да се свързва с другите хора. Картата на силата представлява най-чистата сила на емоцията и показва саможертвата и свободата, които човек трябва да носи в сърцето си за правилния партньор и любовта, която може да ги вдъхновява и тласка един към друг.
Значението на тази карта варира в множество различни интерпретации, като обикновено се фокусира върху лъва, мъжкото начало и това, което тепърва ще бъде опитомено. Но всъщност това е картата на силата и говори съвсем открито за истинската сила, идваща от нашия вътрешен свят и нашите най-женствени и уязвими страни. 

Още към средата на седмицата тази карта ще напомни, че нашия професионален свят не трябва да бъде въпрос на статус и финанси, а по-скоро на страстна и творческа любов към това, с което се занимаваме. През тази седмица силата ще ни покаже, че е време за промяна на темпото и рутината, време да влезем в истинската си роля, да използваме своите таланти и да напреднем по начини, които са били необичайни за нас в миналото. 
Седмичната карта е насочена към способността на човек да държи нещата под контрол. Силата обявява невероятни дела и мощни усилия, които биха могли да накарат човек да блесне, тъй като е във връзка с най-истинските детски вярвания. През следващите няколко дни тази специална карта ще ни донесе материални облаги и много приятни изненади, като награда за нашата откритост, невинност и честност.

Това винаги е карта, която ни връща към състоянието на баланс на ума с физиологията. Обявява мирен начин за изцеление, нотка здраве, намираща се в правилните емоции и може да ни покаже правилния път, който да следваме. Когато чувствата трябва да бъдат освободени, човек трябва да извика и да покаже гняв или пък да излезе и да се забавлява, за да освободи напрежението, за да може да се излекува. Когато силата е обърната, това може да говори за дълбоко болезнени проблеми, които възникват поради неразбиране и ограничения на обикновените хора и колективното съзнание. През следващите няколко дни ни предстои един малък тест за увереност и вяра, който ще ни подскаже, че трябва да правим това, което смятаме за правилно, дори тогава, когато се чувстваме дълбоко несигурни и объркани.