Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Стрелец и Козирог

  • Сподели:
Лошите навици, които всеки знак умело прикрива – Стрелец и Козирог

Сега ще разгледаме онези неприемливи черти от характера на зодиите, които бързо се превръщат в огромни недостатъци, които всъщност обрисуват с много по-сиви нюанси тяхната личност. А точно тези вредни навици често пъти са основната причина, зодиите да правят изключително погрешни избори, да страдат от вътрешни конфликти и да си поставят мисловни ограничения, които ги спират да бъдат себе си и да гонят целите си докрай.

Докато част от зодиите се отдават на мързел и охолство, други опират до непозволени хватки или пък залитат по най-забранените плодове, които ни предлага съдбата. Несъмнено при всеки човек има трески за дялане, но истината е, че докато не ги осъзнаем, ще продължаваме да си живеем както до сега. За добро или лошо всеки жив човек се ражда с доза прекрасни черти, които олицетворяват неговата духовна личност и чистота, но и с недостатъци, които могат изцяло да променят бъдещето му.

Разберете как се справят знаците със своите слабости и неприятни навици.

Стрелец

Един от най-неприятните навици на този зодиакален знак е импулсивността, с която посреща всяка ситуация и която е причината да казва неща, които дори и не мисли. Особено в моментите в които на Стрелеца му е паднало пердето, тогава думите започват да изпреварват трезвата му мисъл и той е способен да нарани жестоко, дори тези хора, които силно обича.

Стрелецът има навик да обещава много и всякакъв вид чудеса, след което бързо да забравя за тях. При него определено дадената дума не означава толкова много, колкото за останалите. Раздразнителен и сприхав този знак има навика бързо да се пали, дори още преди да е разбрал истинската причина за конфликта. Един също лош негов навик е, че се предоверява на хората и често е поставен пред трудни изпитания, именно заради своята наивност и прекалена щедрост към тези, които целенасочено си играят с него и просто го използват.

На Стрелеца му е изключително слаб ангела и това е причината да бъде обработван и манипулиран от другите хора, без дори самият той да осъзнава, че неговата доверчивост ще му поднесе поредица от разочарования. Дебнещ приключения Стрелецът има лошия навик да се забърква в огромни неприятности и колкото повече адреналин търси, толкова повече обърква живота си, заради момент невнимание е способен да разруши досега изграденото. Този знак не умее да пази тайна за дълго време. Стрелецът притежава и още един лош навик свързан със забавлението на чужд гръб и най-вече от пикантните подробности, които неговите близки приятели са му споделили, а той е изкарал шеговито на показ, след което ги е поставил в неудобна ситуация.

Козирог

Козирогът обича да държи под контрол всяка ситуация и това е основната причина толкова често да избухва и да се чувства напрегнат и изтощен. Козирогът е знак, който винаги вижда чашата на половина празна и това е причината по-трудно да се радва на малките и красиви мигове в живота. Неговата негативност и вманиаченост на тема работа запълват цялото му внимание и го правят хладен и отдръпнат от останалите хора. Този знак е като пренавита пружина, която всеки момент ще избие на някъде и не се знае какви унищожителни удари ще нанесе около себе си.

Един от лошите му навици е, че се вманиачава прекалено върху негативните събития от живота си, като остава те напълно да вземат контрола върху него и да определят съдбата му. Вместо да се зарадва искрено на всички успехи, които е постигнал досега, той не може да премести погледа си от това, което все още не е успял да направи, защото винаги се цели към нещо по-голямо и разбира се, трудно достижимо.

За него не е чуждо сам да признае грешките си, даже по-скоро неговите самокритики са ежедневие, а похвалата е необичайна дума. Колкото повече енергия влага в своята работа, толкова по-малко му остава за лични преживявания и за интимност, а този негов лош навик напълно отрязва възможността му да срещне истинската любов и да бъде щастлив от това, което е постигнал до този момент.