Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Стрелец

  • Сподели:
Недостатъците, които зодиите не успяват да прикрият – Зодия Стрелец

Когато опознаете напълно един човек, можете да разберете кои са неговите огромни недостатъци както и положителни качества, чрез които успява да изпъкне сред останалите. И както монетата разполага с две страни, така и човек не винаги успява да овладее своите лоши страни и да бъде изцяло положителен, добър, хармоничен и уравновесен, дори да полага огромни усилия за да го постигне.

Разберете кои са тези личностни недостатъци и слабости при зодиите, които ги карат лесно да избухват, да действат егоистично и преднамерено с идеята да контролират всички, за да получат желаното.

Зодия Стрелец

Стрелецът е активен и социален, притежаващ силно изострено чувство за справедливост. Този знак е известен със своята безжалостна прямота, която го кара винаги да споделя онова, което мисли. Стрелците по природа са оптимисти с много развита фантазия, те притежават отлични лидерски умения, динамични и трудолюбиви са, но и този зодиакален знак си има своите отрицателни черти, които не успява да прикрие от другите. Един от недостатъците на тази зодия е свързан с грубостта и недодялаността, която кара Стрелеца да зарязва започната задача, още по средата, просто защото не вижда вариант да я довърши. 

Те са толкова разсеяни и разпокъсани, че всеки техен ден е истинско приключение, обвързано от поредицата комични ситуации в които неволно попадат. При този знак сякаш Вселената е решила да изпраща поредица от нелепи изпитания, с които да пречупи неговия оптимизъм и бодър дух. Грубостта на този знак се изразява не само в начина, по който непремислено споделя своите прозрения, но и в повечето ежедневни действия на Стрелеца.

На моменти нетактични и свръх емоционални, те не могат да задържат чувствата си и за тях е напълно нормално да ви сбутат от любов или докато правят разместване у дома да изпочупят половината покъщнина, да прегазят домашния любимец и да минат през стъклена витрина, защото са прекалено дейни и много разсеяни. 

Стрелецът често обича да усложнява нещата, защото иска всичко да бъде направено по неговия начин, който почти винаги е супер сложен и безсмислен. Този знак е като спящ ураган, който помита и чупи всичко около себе си, трудно може да се съсредоточи върху важните задачи, но за сметка на това обича да се вкарва в рискови схеми и мръсни игри.

Още е един от недостатъците му е свързан с неговата свръх взискателност, която го кара да измъчва другите до предела на силите им, докато той стои встрани и спокойно си отпива от кафето. Стрелецът е не само властен шеф, но и дори, когато е във връзка обича неговата партньорка стриктно да спазва правилата му и да следва точните му инструкции в противен случай, той започва да става агресивен, буен и непоносим. 

Неговите недостатъци са свързани със склонността му да поема необмислени рискове, с нетактичността с която общува, с големия хаос в действията му, с неспособността му да пази тайни, с желанието му винаги да усложнява ситуациите като вярва, че е много нива над другите и разбира се, с динамичното емоционално темпо, което често го вкарва в проблеми.

Въпреки многобройните недостатъци този астрологичен знак носи в себе си и безброй положителни качества, които го правят изключително позитивен, смел, забавен, точен, добродушен, искрен, чувствителен, активен, обичащ предизвикателствата, той е необикновена личност, която човек трудно би могъл да забрави. Стрелецът винаги се раздава максимално за хората, които са му на сърце и никога не би подминал човек в нужда.