Тайни методи за пречистване на кармата

  • Сподели:
Тайни методи за пречистване на кармата

Всички сме чували, че неприятностите, които ни връхлитат обикновено са вследствие на някаква наша предишна история и постъпка, а именно кармата е тази сила, която успява да пренареди картите и да ни накара да се замислим над грешките си.

Работата на кармата е да не остави във Вселената неуредена сметка, както и не възвърнато зло и добро, нейната мисия никак не е лесна, но ако тя не съществуваше нямаше да има и баланс между събитията, които изживяваме днес и тези, които сме изпитали в предишните си животи. 

Има няколко метода, чрез които можем да пречистим кармата си, а един от тях е, чрез помощта на мисловната молитва. Мисловната молитва може да бъде практикувана на най-различни места и носи силата да промени предварително написаните събития, които задължително трябва да станат част от нашето битие.

Силата на мисълта ни може до някаква степен да изчисти тези негативни отпечатъци, които сме оставили в предишните си животи както и да започнем отначало с пренаписването на съдбата си, но затова е нужно да се съсредоточим над онова, което ще ни направи чисти отвътре и добри, а за да го постигнем е нужно да не допускаме, както в своето съзнание, така и в своята душа да проникват лоши мисли и чувства, едва тогава ние ще успеем да се извисим и да издигнем душата си над всичко материално, както и да променим предначертаната ни съдба отгоре. 

Ако все пак решим да поемем по друг път, съществува и тази вероятност да пренапишем кармата си в обратна посока и тя да бъде нашият най-голям съдник. Още един от начините, чрез които можем да повлияем положително на своята карма е да повярваме в силата, която носят нашите действия, както и посланието, което отпращаме на нашите наследници и ако успеем да станем по-добри хора, които не носят в душата си омраза и злоба, ние ще пренапишем своето бъдеще.

Положителната нагласа в съвкупност с чистите мисли могат да променят живота ни, както и да го изпълнят със смисъл. 

Още един метод е свързан с пречистване на кармата с помощта на предаденото добро – което означава да направим някому добро без да искаме отплата за тази своя постъпка, просто трябва да го направим под натиска на своите позитивни чувства и да повярваме, че добрините ни днес, ще ни донесат много щастие в бъдеще, защото човек е стойностен тогава, когато не се страхува да раздава парченца от себе си на другите хора!