Генетичната карма и какво трябва да знаем за нея

  • Сподели:
Генетичната карма и какво трябва да знаем за нея

Всеки човек наследява даден вид генетична карма от своите предци, това което може да му бъде предадено по наследствена линия са, както ситуации, така и различни видове болести.

Знаете ли, че ако ваш кръвен роднина е успял да извърши някаква злина и да обърка напълно своята съдба, това може да бъде директно предадено и на самите вас, чрез паметта в ДНК–то ви и така съдбата преразпределя на по-нататъшните роднини, част от кармичното си влияние. 

Голям процент от болестите по света са наследствени и кармично предадени по генетичен път, тази карма бива предавана най-често през поколение.

Но не винаги това предаване е точно, през едно поколение, например ако човек страда от неизлечимо раково заболяване, това не означава директно, че това заболяване ще се предаде на децата му, то може да бъде прескочено през още едно поколение и да засегне евентуално неговите внуци, това е и силата на генетично предаваната карма.

Има много начини, чрез които хората успяват да се върнат в свои предишни животи и често пъти тези начини са свързани с хипнозата и медитацията, така тези хора успяват да изчистят своята бъдеща карма.

Енергийната сила на кармата може да бъде значително намалена, ако успеем отново да вникнем в своето минало и да поправим допуснатите грешки, тогава ние ще успеем да намалим тежестта на кармата. 

Хората, които по някакъв начин имат родова връзка са свързани по един необратим начин, както по психически път, така и по кармичен, именно затова стават участници на взаимно изкупващи греховете си събития.

Има и семейна кармична ситуация, в която всъщност най-главните участници са хора от тяхното семейство, които са успели да сбъркат някъде в свой предишен живот и така ние, като техни наследници, имаме възможността да ги накараме да се върнат назад във времето и да изчистят тази генетична карма.

Болестите също са генетична карма, която се предава по семейна линия. 

Генетичната карма може да бъде пряко свързана и със зловещи проклятия от миналото на нашите прадеди, които започват да се отразяват и на нас самите в ден днешен. Тези проклятия може да са свързани с магии или заклинания, които са имали за цел да накарат някой човек да страда, а ако този човек се окаже и наш родственик, ние можем да получим в наследство, това кармично заклинание и то директно и с цялата си тежест да се стовари върху нас самите, без дори да предполагаме, каква всъщност е неговата история и от къде са се породили бедите, които ни застигат.

Тези проклятия могат да разрушат брачен съюз, да бъдат свързани с нещастна любов, както и с невъзможност да постигнем успех в своя живот, също и с някакъв проблем, който се отразява на нашите деца.

Когато човек разполага със силна енергийна сила, той има възможността да върне обратно тази клетва към човека, който я е изпратил към него. Но тънката линия на това, което ни предстои може да бъде директно прерязана, ако всъщност този наш роднина в предишните си животи е успял да причини много злини, тогава тази карма е необратима и няма да пропусне следващите поколения.

В кармичните връзки съществуват и групови карми, както и лични проклятия, но положителното е че за всички тези неща има и подходящо лечение и това е благословията, вярата и молитвата.

Благословията е начин да изразим добрите си намерения към някого и да предизвикаме единствено и само положителни емоции в живота на този човек.

Предлагаме ви и: Изкуството Дзен и висшият дух

Кармата на любовта - готови ли сме да я разберем и приемем?

Разберете какви сте били в предишния си живот - Овен, Телец, Близнаци и Рак

Кармата - изкуплението на нашите души