Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Близнаци е третата астрологична зодия, която обхваща периода 21 май – 21 юни. Това е въздушен знак, а неговата управляваща планета е Меркурий. 
Променлива, чувствена, хаотична, забавна - тази жена е ходещо торнадо, което бързо променя своята посока и създава невиждан хаос след себе си.

Истинската Близначка е изключително интелигентна, а нейният ум е остър като бръснач - бързо мисли, бързо действа и определено мрази мудните и бавни личности, а когато се сблъска с подобен тип хора, тя наистина се разгневява, защото смята, че човек трябва непрекъснато да е в движение, за да се чувства истински жив.  

Тази жена е като въздуха – без него човек не може да живее, а когато той дойде в повече, този вятър е способен да те отвее някъде в небесата. 
Жената Близнаци има силно развита интуиция, която ѝ помага предварително да усеща какво ще се случи, както и способността да превръща своите мисли в реалност, защото нейните желания рано или късно стават действителност, въпреки че често пъти тя искрено съжалява за тази своя дарба, тъй като не е помислила хубаво какво би ѝ донесло конкретното желание и как би и се отразило то в бъдеще.

Тя е емоционална и хаотична жена, която не обича да прави дългосрочни планове за бъдещето, за нея е по-важно любимите ѝ хора да са здрави и щастливи, защото е сигурна, че всичко останало просто ще се подреди от само себе си. 

Жената Близнак е жизнерадостна, пленителна, сексуална и волна - на моменти обичаща своята свобода, а в други моменти търсеща сродната си душа. При тази жена се забелязват чести промени в настроението, но това я прави още по-интересна, пламена и различна от останалите жени в Зодиака. За нея промяната е важна, защото именно тя дава на човек тази красива сладост от преживяното и спомените, които натрупваме във времето.

Тя е любопитна към околния свят и хората около себе си, обича да попива нова информация и да работи в последствие с нея, защото е свръхинтелигентна.

Нейната мисъл наистина е светкавична и благодарение на тази информация, която успява сама да си набави, в очите на останалите хора тя изглежда изключително начетена, находчива, изразителна и с усет към детайлите. 

Жената представителка на тази зодия има способността да се захваща с няколко задачи наведнъж и още по-интересното е, че всичките ги върши с много усърдие, мисъл и желание като истински факир, тя се справя с всичко, с което се захване.

Жената Близнак е социална, интуитивна, контактна и будна, никога не пропуска дребните детайли, както успява и да долови, дори и прикритите послания, които ѝ отправят останалите хора. Тази жена има чувствителна нервна система, именно поради тази причина е готова да запали бързо и да изсипе целия си гняв, след което с усмивка да размаже човека, който я е наранил.

Харизматична, чувствителна, секси, тази жена наистина привлича мъжете само от пръв поглед, благодарение на своето силно излъчване, интелигентност и остроумност.

Близначката е жена, която никога не се отказва в търсеното на сродна душа, защото истински вярва в споделената любов и тайно се надява, някой ден да усети вкусът ѝ. Тази жена освен, че е много чувствителна, но е и супер борбена, дори и в най-трудните моменти от нейният живот, тя успява бързо да събере своите уроци от случващото се, но никога не се огъва и предава, а продължава гордо напред, още по-силна и с още по-голям ентусиазъм да завладее света.

Четете още: Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Пет начина да загубите любимия мъж

Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби