Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Телецът е вторият астрологичен знак, той е земен знак управляван от планетата Венера. 

Телецът носи символа, както на материалното и парите, така и на богатството на духа. Този знак е знакът на ограниченията, практичността, пестеливостта и икономията. В себе си Телецът успява да съчетае материалното с духовното, защото той е чувствен, топъл, приятен и любящ. 

Жената Телец живее с поглед за настоящето и успява добре да планира своите собствени възможности. Тази жена е една странна комбинация между грубост и същевременно чаровност и целенасоченост – така духът и физическото тяло успяват да се слеят в едно, като сътворят същността на тази зодия.

Жената Телец е всеотдайна, магнетична, благородна и изключително вярна приятелка. Тя постига бързи и сигурни резултати, благодарение на своята упоритост и съсредоточаване над важните елементи.

Тази жена има силна потребност от удовлетворение на физическите нужди и е един наистина красив нешлифован диамант. Тя е непринудена и вярна на себе си, готова да помогне на приятел в нужда, готова да подаде ръка и на непознат в беда, защото тази жена е наистина специална, грижовна, благодарна и изключително добра. 

Жената Телец притежава стабилен характер, здрав разум и знае как твърдо да отстоява своите позиции. Тази земна жена е оприличена на магическа нимфа, която успява да открие болката в другия човек и да разпръсне от своята вълшебна прах, за да го излекува от страданията му.

Тя е нежна и чиста, но единствено пред хората, които са успели да спечелят нейното доверие и сърце, защото обратната страна на монетата е напълно различна – опустошителна, буреносна и яростна. Както всички останали зодии, така и жената Телец притежава своите положителни и отрицателни черти и сега ще разберем какви са те.

Положителни черти 

Жената Телец е забавна, красива, чувствителна, специална и грижовна. Тя определено е добър приятел и човек, който обича уюта на своя дом. Голяма част от своето време, тя използва, за да преобрази това свое местенце, като набляга над цялостната му визия и дребните детайли, за да изглежда наистина красив, стилен, носещ хармония и уют, защото за нея домът е най-свещената крепост, в която човек може да избистри своите мисли и да се почувства напълно сигурен и щастлив.

Жената Телец е надарена с много разум и никога не взима своите решения прибързано и емоционално, напротив тя предпочита да премери хиляда пъти, преди да отреже и да разгледа всички възможни детайли и усложнения, които биха настъпили в конкретния случай и ситуация.

Изключително интелигентна и харизматична, тя бързо успява да хипнотизира мъжкия пол, благодарение на своята женственост и остър ум – жена, която не се огъва и никога не се кланя на мъжете, а за да бъде спечелена от някой мъж е нужно много време, както и общи спомени, в противен случай, тя не би се впуснала във връзка, без преди това добре да е анализирала профила на този човек.

С тази жена човек трудно би могъл да скучае, защото нейното чувство за хумор е гъвкаво и изпълнено с безброй бисери, че би накарало и най–смръщения човек на масата да се развесели.

Тя е жена, която обича да обмисля постъпките си, както и да бъде заобиколена единствено от хора, които ѝ мислят доброто, защото за нея е трудно просто да сложи една лицемерна усмивка и да се прави, че компанията на някого ѝ е приятна, а в действителност никак да не харесва тази личност. Тя има чаровна усмивка, топъл поглед и красива пищна фигура, тази жена излъчва голям прилив на положителна енергия, с който е способна бързо да зарази и хората около себе си.

Нещата, от които жената Телец е силно привлечена, са материалните блага, уюта на дома, вкусната храна и изкуството под всичките му форми. 

Отрицателни черти

Жената Телец трудно би могла да бъде изкарана извън контрол, но ако това се случи, можете със сигурност да наблюдавате приближаващото се разрушително бедствие, от което е възможно и почти никой да не оцелее.

На моменти тя е мнителна, нервна и особено критична, а тези моменти настъпват, когато тази жена е уморена и отегчена, обикновено тогава се превръща в човек, който наистина не е никак добра компания.

В тези свои неприятни дни, жената Телец се превръща в контролиращ диктатор, отмъстителна и особено жестока жена, в която се е вселил самият Дявол.

Предлагаме ви още: Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Знакът на постоянството, разума и издръжливостта – Зодия Телец

Пълнолуние в Телец - да балансираме духа и материята

Любовта и зодиите – Овен, Телец и Близнаци