Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Знакът, който носи тази жена в действителност е знакът на Аз-а, борещ се за правото на индивида, да живее в абсолютна свобода.

Този астрологичен знак символизира силата на човешката воля над всички пречки, заплахи и ограничения. От тази зодия непрекъснато блика неограничен прилив на енергия, смелост и оптимизъм. 

Жената Овен е символ на успеха, състезанието и победата. Тя носи живия дух и силата да се освободи от всички ограничения и вериги. За нея не съществува заповед, на която трябва задължително да се подчини, нито пък закон, който трябва да се изпълнява. 

Тази жена е способна да буди доверие в останалите хора, тъй като действията са и конструктивни, и тя не се страхува да мисли за миналото. За нея животът е наистина Дар Божи, който е изпълнен с много красоти и носещ постоянни творчески възможности за развитие. 

Огнена, силна жена, която е истински пожар. Тази жена знае как смело да преследва своите мечти, не и липсва нито импулсивност, нито бързина. Тя знае как да импровизира, изпълнена с идеи и енергия готова да покори целия свят.

Жената Овен изпитва жизнена необходимост от това всички около нея да и се възхищават. Когато тази жена е около вас, постоянно трябва да бъдете нащрек, защото притежава силите само с една единствена искра да запали огромен пожар. Изключително активна и постоянно в движение, обичаща нещата да се случват бързо, а когато усети, че някой умишлено забавя изпълнението на своите задачи, тя е готова да го смрази с тежки думи и критичен тон.

С нея животът ви ще бъде изпълнен със силни и емоционални изживявания. Свободолюбива, смела, страстна, откровена и непринудена, тя лесно успява да покори мъжките сърца и често пъти се оказва в позицията на командир в своите връзки. Жената Овен е забавна, чаровна и многолика жена, която много лесно избухва, но хубавото е, че бързо ѝ минава.

Авантюристична, активна и енергична, тя никога не би се признала за победена, тъй като притежава тайни вътрешни сили, които и помагат винаги да се вдига отново на крака, след като е паднала.

Безкрайно откровена и до болка честна, често пъти остава неразбрана от околните, благодарение на своята прямота и желание да бъде напълно открита и честна. Жената Овен е темпераментна, настойчива и решителна, тя е източник на кураж, самоуважение и независимост - жена не огън, а истински пожар, който докато се опитва да те сгрее, може и да те изгори за секунди. 

Предлагаме ви и: Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Изпитани рецепти как да привлечете мъж според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

Знакът на независимостта, дързостта и ентусиазма – Зодия Овен

Любовта и зодиите – Овен, Телец и Близнаци

Зодия Овен – кой партньор ви подхожда най-много в любовта