Тайнствената енергия на Скорпиона

  • Сподели:
Тайнствената енергия на Скорпиона

Представителите на зодия Скорпион са родени в периода 23 октомври – 21 ноември. Тази зодия е осмият знак в Астрологията. Хората родени в този период са пламенни, страстни, импулсивни, емоционални, сексуални, ревниви и подозрителни към останалите. 

Скорпионът е знак, който наистина изпъква пред останалите, той може да бъде в компания от 100 души и само за минути да се превърне в истински лидер и водач на тези хора.

Това е най-интензивният воден знак, който е свързан с подсъзнателните сили, инстинктите и отвъдното на едно наистина мистично ниво. Скорпионът усеща своите свръх сили и дори в началото да се бори срещу тях, идва моментът в който осъзнава, че тази борба е безсмислена и просто трябва да се научи да ги използва в своя полза и благо.

Този знак наистина притежава нечовешки възможности, които го правят силен, смел, дисциплиниран, завладяващ и изключително страстен. Скорпионът притежава едно магическо превъзходство спрямо останалите, тъй като неговата силна интуиция няма почивен ден, а орловите му очи успяват за секунди да направят точен профил и да разконспирират натегачите и мошениците. 

Скорпионът е пламенен и импулсивен, а избухливият му нрав, бързо го превръща във фатален и отмъстителен индивид, който в мига, когато е излъган, подведен или наранен, директно започва да пуска своята отрова наред и измежду виновниците за неговото страдание, често пъти биват отровени и най- близките му същества, защото му е трудно да си затвори очите и да прости. 

Тази зодия приема компромиса като признак на слабост, за него е по-добре да поеме риск, отколкото да отстъпи да склони глава и да се предаде. Скорпионите са независими и със силно шесто чувство, което често се проявява в техните разсъждения. Те всячески се стремят да бъдат пълни господари, както на своите мисли, така и на своите действия, трудно се вслушват в съвети и приемат само едната гледна точка в дадена ситуация.

На този знак е трудно да му бъдат наложени каквито и да е било социални стереотипи на поведение, тъй като самият той знае, че има достатъчно потенциал, който му позволява да бъде сам господар на живота си. 

Скорпионът има състезателен дух и силна воля. Често пъти му се налага да навлиза в конфликтни ситуации и дори битки, които не са негови, за да докаже своята сила. Скорпионите са хора, които се подчиняват на инстинктите си и винаги се ръководят от чувствата и емоциите, които са ги обзели на момента.

Избухливи и нетърпеливи, те са способни на бързо да разрушат всички норми на поведение и да докажат своето господство пред останалите хора. 
Тази зодия лесно може да разгадае намеренията на хората около себе си и да им съблече мислите, но към себе си не успява да намери правилните стъпки, чрез които да използва тези свои заложби. 

Скорпионът е най-сексуалната зодия, която е изключително напориста в своите желания. Ако пред вас е застанал Скорпион, който силно ви желае, просто не съществува никакъв вариант, чрез който да го отблъснете тъй като той знае всички техники на любовния флирт, които не само ще ви завладеят, но и омагьосат за доста дълъг период напред.

Харизматичен и атрактивен, самото му излъчване говори, че е рисков играч, който обича всичко, което би му доставило нужният адреналин, дори и да е забранено.

Скорпионът е страстен почитател и на нестандартния, див и разнообразен секс, именно затова бързо се превръща в обект на желания и от двата пола.
Осмият зодиакален знак силно обича своите близки същества - своето семейство, роднини и най-близките му приятели са важна част от неговия живот, която всъщност внася смисъл и топлина в сърцето на Скорпиона и за него тази територия е неприкосновена. 

Четете и: Изпитани рецепти как да привлечете мъж, според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

Знакът на Скорпиона и кога се пораждат неговите тъмни сили

Отличителните черти на зодия Скорпион

В света на Скорпионите