Знакът на постоянството, разума и издръжливостта – Зодия Телец

  • Сподели:
Знакът на постоянството, разума и издръжливостта – Зодия Телец

Това е знакът, който е пряко свързан със земното, материалното и идеалистичното. Телецът е усърден, предпазлив и стабилен.

Той държи здраво на своите възгледи, изключително консервативен и трудно прави промени в своя живот. Този знак е пряко свързан с финансите и всичките му усилия са съсредоточени именно в тази посока.

Телецът не обича да бъде насилван или подбутван, той е човек, който истински държи на своите принципи и ги следва плътно. Изключително разумен и винаги може да подкрепи своите думи с факти.

Той живее удобно и просто, обича удоволствията, както и да усеща земята под своите крака. Телецът се радва на земните блага – вкусната храна, милата дума и синьото небе. Когато е обичан, той е способен на всичко за своя партньор, защото този знак  е изключително чувствителен, нежен и гальовен.

Това, на което силно държи тази зодия, е свързано именно с любовта му към близките - домът, земята, на която стъпва и като цяло семейната идилия. Той обожава красивите предмети и възприема всичко около себе си с помощта на сетивата си.

Всичко, което изглежда пищно и носи земна наслада, силно привлича този рогат знак. 

Често пъти той е обсебен от своята половинка, но въпреки това знае цената на любовта. Телецът е особено първичен и от подобен тип хора е силно привлечен. Той наистина трудно отстъпва, инатлив е и никак не харесва промяната.

Въпреки всичко това, той е гъвкав, жилав и успява да издържи на всякакъв вид трудности, без да свежда глава, още по-малко пък да се отказва – напорист и упорит. За хората, които стоят в сърцето му, той е жертвоготовен и винаги на разположение. 

Тази зодия е изключително подходяща за дълъг и щастлив съвместен живот, единствено правило е да не бъде притискана и пришпорвана. Често пъти тази зодия обича да подхожда към останалите хора с доза драматизъм и да играе най-различни роли, но винаги със стил.

Телецът обича показността, блясъка и фойерверките. Когато тази зодия е мрачна, това настина си личи от километри, но когато е в добро настроение си личи още повече. 

Телецът има превъзходно чувство за хумор, с което лесно грабва аудиторията, за него няма никакъв проблем да се шегуват с него, но винаги трябва да присъства добрият тон.

По природа актьор, той винаги се стреми да предизвика и поддържа вниманието на своята публика. Често пъти обаче се увлича и директно започва да живее в своя измислен филм, просто защото за момента реалността никак не му допада. 

Човекът, който търси за свой спътник в живота, трябва да бъде чувствителен, искрен, необикновен, практичен, забавен и разбира се, да може да го поставя в центъра на своята Вселена.

Единствено тогава Телецът би бил истински удовлетворен и щастлив от тези отношения. Тази зодия е романтична и определено си пада по изненадите - вечерите на свещи и чувствените послания.

Телецът обича да чува комплименти за себе си, както и да бъде ухажван. За него любовта е усещане, което задължително човек трябва да изпита поне веднъж в живота си, а когато тя е искрена и споделена, този знак е готов да  я съхрани за винаги. 

Прочетете още статии на тема зодии: Зодиите и техните талисмани

Пълен профил на мъжа, според зодията - Овен, Телец и Близнаци

Четири негативни черти, които притежава всяка зодия

Зодия Телец