Всичко за готвенето в Кулинарна академия Pro Kitchen

  • Сподели:
Всичко за готвенето в Кулинарна академия Pro Kitchen

Щаститето е в храната! А когато можете да си я приготвите сами и то като професионални готвачи, със сигурност животът ви ще бъде по-пълноценен. Готвенето е идеален начин да избягате от забързаното ежедневие и стреса, в чиито омагьосан кръг сме непрекъснато.

Постоянно бързаме за работа, за училище, за детска градина, за среща, за тренировка... и забравяме за малките неща, които всъщност са важните. Забравяме да се грижим не само за психическото ни здраве, но и физическото. Не се храним правилно, не се храним редовно, не се храним здравословно... Не изпитваме щастие от храната! А именно храната ни дава силата! А имайки силата – животът би бил много по-лесен.
Идеален начин да съчетаем здравето на ума и тялото е да се научим сами да приготвяме храна си или да се усъвършенстваме като майстор кулинари – така ще научим нови неща и ще получим идеална възможност да избягаме от стреса. Перфектното място за това е новооткритата Кулинарна академия Pro Kitchen, където можем да научим всичко за готвенето и то от най-добрите Chef готвачи у нас. Официалното откриване на шоурума се състоя в присъствието на много гости, които имаха възможнстта да опитат отбрани мезета и хапки и да се впуснат в света на професионалното готвене, в който има свободно място и за любители кулинари. А защо не и учениците да надминат своите учители!От екипа на Кулинарна академия Pro Kitchen са готови да предложат предизвикателства, подходящи за малки, големи и още по-големи любители и творци на кулинарни изкушения. Готови са да помогнат на всеки желаещ да се измъкне от натовареното, изпълнено със стрес ежедневие, като предлагат незабравими изживявания в уютната обстановка на кулинарната академия. С помощта на опитните Chef готвачи и специалните гости, които ще се включват в някои от часовете, почитателите на кулинарията ще попаднат във вълшебния свят на българската и световна кухня.

Кулинарните изненади ще са безброй и подправени с професионализъм и любов.


Кулинарна академия Pro Kitchen предлага любителски готварски курсове, които са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе след това в домашна среда в собствената кухня на курсистите. В рамките на обучението имате възможност да усвоите готварски умения и да се научите да приготвяте сами някои от най-добрите ястия от италианска, средиземноморска, френска кухня. Освен това ще се научите да месите празнични хлябове или да се потопите във вълшебния свят на майстори сладкари и пекари.

За по-напредналите в кулинарията кулинарна академия Pro Kitchen предлага Професионални готварски курсове, в рамките на които ще имате възможност да усвоите техники от готварството и сладкарството: Основи на общата кухня, висша кухня и сладкарско изкуство, предназначени за тези, които искат да подобрят готварските си умения, като се запознаят с методите на работа, характеристиките на продуктите и приготвянето им. Курсовете са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе в собствената кухня на курсистите. Ако пък искате да се усъвършенствате в приготвянето на определена кухня или определен тип храна кулинарна академия Pro Kitchen предлага и курсове, като например “Средиземноморска кухня”, “Френска кухня”, “Празнични хлабове”, “Бургери”, “Сладкарство” и други, както и единични уроци по конкретни теми.

Предвидени са и  кулинарни тийм-билдинг събития, с които да се помогне на екипи от различни сфери да подобрят откритата комуникация и да изградят екипно приятелство. Кулинарни академия Pro Kitchen помага хората да се видят в една различна светлина и да извадят на показ положителните си качества и доброто настроение. Екипните закуски, обяди или вечери са фантастични за  укрепване и повишаване морала на служителите, особено ако всеки има заслуга в приготвянето им.

Друг начин за създаване  на връзки между служители са корпоративните събития. Когато става въпрос за планиране на събития, малките неща имат голямо значение, което в последствие оказва своето влияние. Кулинарна акадамия Pro Kitchen дава възможност за организирането на корпоративни събития в една нестандартна среда, далеч от скучната и строга атмосфера на офис сградите, като предлага на своите клиенти да поеме грижата за вкусната храна и подходящите напитки. "Обръщаме внимание на всеки един малък детайл и даваме максимума, за да може нашите клиенти да са доволни", споделят от Pro Kitchen.

Не на последно място сред предлаганите услуги са и организиране на частни партита. Предпочитането на добра кетъринг компания и персонал с богат опит, като бармани или сервитьори, правят преживяванията ви много по-пълноценни и завършени. Можете да организирате частно парти, което ще бъде запомнено, с личен DJ, все едно имате собствена дискотека! Както виждате, възможностите за организиране на частно парти са безкрайни. Във Кулинарна академия Pro Kitchen могат да се погрижат за всичко, което искате, без допълнителни усложнения!