Wine&Dine - представя ресторант KOTO

  • Сподели:

High View Art и SeeWines представят в поредицата Wine&Dine ресторант КОТО.

След като е прекарал години наред в Щатите, за да усъвършенства кулинарните си умения в приготвянето на храна за редица знаменитости, главният готвач на КОТО, шеф Георги Янев, предлага на вниманието ни интригуваща комбинация от азиатски и фюжън ястия в прецизно поднесен стил.

КОТО не е просто ресторант – това е начин на живот – разнообразен, динамичен и глобален, събирал е себе си вкусовете на Азия, превърнати в модерна и вълнуваща концепция. Престоят в КОТО е незабравимо преживяване и наслада за всички сетива. КОТО е истинско кулинарно пътешествие от световен клас, чийто билет е доброто настроение, сутрешното кафе, дълъг бизнес обяд или прекрасна вечеря със семейство и приятели, а често и място за романтични срещи.

КОТО е вдъхновение. За нова култура. За нови емоции. За авторски коктейли. За нови срещи. Компания на богатото фюжън меню правят: обедно, динамично сезонно меню, специално селектирани сет менюта, а неделята е определена като време за тематичен брънч с разнообразна кухня от различни точки на света. За любителите на сладкото, КОТО предлага десерти, готови да усмихнат и тези с най-изисканото небце - Седем нюанса шоколад - е сред тях. Готови ли сте да си подарите момент в модерния социален дух на КОТО? Той ви очаква всеки ден... в сърцето на София, Цар Калоян номер 6.