Дакота Фанинг разкри коя е датата, която Том Круз никога не забравя: нейния рожден ден!

  • Сподели:
Дакота Фанинг разкри коя е датата, която Том Круз никога не забравя: нейния рожден ден!

През 2005 г. Том Круз и Дакота Фанинг участваха заедно в научнофантастичния трилър на Стивън Спилбърг - ''Война на световете''.

По това време 11-годишната Дакота получава подарък телефон Motorola Razr за рождения си ден от актьора Том Круз. В неотдавнашно интервю за Harper's Bazaar, проведено от колегата ѝ от сериала "Рипли" Андрю Скот, актрисата сподели, че е получила първия си мобилен телефон като подарък от Круз.

''Макар да нямаше на кого да се обаждам или пиша, бях страшно развълнувана от този жест и от факта, че идва от самия Том Круз. Почувствах се готина.''

Оттогава насам актьорът от ''Топ Гън: Маверик'', като един истински джентълмен и приятел, всяка година изпраща подарък на Дакота за рождения ѝ ден.

Актрисата, която порасна пред очите ни, участвайки във филми като ''Мъж под прицел'' и ''Здрач'' разкри една от големите цели в живота си.

30-годишната Фанинг се занимава с актьорство през по-голямата част от живота си, но има една роля, която все още не е приела и която е "вероятно по-важна" от всички останали. Дакота разказа за кариерата си и сподели желанието си да има деца. "Да бъда актриса е огромна част от моята идентичност. Не знам коя съм без киното. Но също така имам желание да устроя живота и кариерата си по начин, по който винаги да имам избор. Да имам деца вероятно е по-важно за мен от всичко останало, дори от това да се занимавам с кино. Ако трябва да избирам, ще избера да бъда майка. Аз съм от хората, които винаги са усещали тази сила."

На Дакота ѝ предстоят два нови проекта. Лимитираният сериал "Рипли" дебютира по Netflix през април, а новият ѝ филм "The Watchers" ще излезе по кината на 7 юни!

По-малката сестра на актрисата - Ел Фанинг, показа подкрепата си за Дакота на прожекцията на "Рипли" миналата седмица.

''Най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало, е да получа Ел като своя сестра. С всяка изминала година благодарността ми към нея се задълбочава, дори когато ми се струва, че няма накъде повече. Тя е вълшебство, а аз съм супер щастлива, че я имам. Благодаря ти, че винаги ме разбираш. Много те обичам'', написа Дакота в Инстаграм.