"Walk Your Worth" на L'Oreal: историческо дефиле, празник на женствеността

  • Сподели:
"Walk Your Worth" на L'Oreal: историческо дефиле, празник на женствеността

Подгответе се за внушителна среща на красотата и модата, когато L'Oréal Paris, официален партньор на Седмицата на модата в Париж, представи историческото си дефиле на еспланадата на Айфеловата кула. Шоуто въплъти уникалната визия на L'Oréal Paris за приобщаване и сестринство, и се свърза с публиката по целия свят, за да направи смело женско и феминистко изявление.

Шестото издание на "Le Défilé Walk Your Worth" показа перфектната синергия между най-съвременните технологии в областта на красотата и модата с приобщаващ и разнообразен състав с участието на емблематични личности като Хелън Мирън, Анди Макдауъл, Виола Дейвис, Ел Фанинг, Кендъл Дженър, Ева Лонгория, Айшвария Рай Баччан и др. 

На фона на Айфеловата кула известни посланици на марката се събраха във френската столица за ревюто "Walk Your Worth" - празник на женствеността, който дава възможност да покажете най-доброто от себе си.

27-годишната Кендъл Дженър, която подчертаваше стройното си тяло в елегантна сребриста рокля, привлече вниманието в началото на събитието. Роклята е дело на Ludovic de Saint Sernin.

Анди Макдауъл демонстрира енергията си, размахвайки щастливо ръце във въздуха и проправяйки си път по подиума. Хареса ми особено много съчетанието между сатенения сутиен, кожените панталони и кожения тренчкот - всички решени в черно. Наред с доброто си настроение Анди ме впечатли и с топ формата на тялото си.

Заради увереното стъпване по подиума и излъчването ''get out of my way'', бих се обърнала след нея повече от всеки друг модел. Единствено ми беше малко в повече готическия грим, но за сметка на това устните бяха чисти, косите пуснати и свободни. Липсата на бижута тук не се усещаше като липса, а като правилен избор.

48-годишната Ева Лонгория също беше на разположение, за да придаде допълнителен блясък на подиума, и латино звездата изглеждаше зашеметяващо в многопластова рокля с пера, докато се присъединяваше към колегите си посланици.

Индийската актриса Айшвария излезе на подиума, облечена подходящо за случая в силно украсена, масивна златна рокля с каскадни наслагвания.

Тук за мен идва моментът, за който си струва да поговорим. Една сцена, която заедно с музиката като фон, остава знакова за този спектакъл. По-долу в клипа, където може да гледате цялото дефиле, искам да обърнете вниманието си на минута 9:23, когато на сцената излизат те двете: 25-годишната актриса Ел Фанинг и 78-годишната икона Хелън Мирън.

Неусетно за мен вече не ставаше дума за мода, марки, дрехи, прически, грим и блясък. Двете дами вървяха, хванати ръка за ръка - едната в залеза на живота си, а другата едва в своето начало. Едната с всички белези на времето, сбъднати и неосъществени мечти, любови, разочарования, предателства, но и едно невероятно смирение в погледа и спокойствие на духа, а другата - с усмивка на лице напред към всички обещани възможности, които я очакват. Хареса ми решението на екипа Хелън да не върви с Анди Макдауъл, защото нямаше да можем да станем свидетели на този ярък контраст и същевременно лекота.

Изглеждайки като кралица в дългата си сребриста рокля на Elie Saab, Хелън като майка съпровождаше Ел, погледна я в очите за кураж, пусна ръката ѝ и сякаш ѝ каза: ''Тръгвай по пътя! Ще видиш колко е хубаво! И докато вървиш, не забравяй да се забавляваш, защото животът е само един и определено си заслужава! Аз съм го правила хиляди пъти - сега е твой ред!''

Виж още