Дарът на истината е изцеление за по-голямо добро, осигурявайки духовен контрол и равновесие

  • Сподели:
Дарът на истината е изцеление за по-голямо добро, осигурявайки духовен контрол и равновесие

Когато говорите истината си, дяволът ще излезе на повърхността, за да ви разтърси, да ви накара да се съмнявате в себе си... несигурността и страхът ще се промъкват. Не всички ще са готови да чуят това, което искате да кажете. Трябва да поставите добри граници и да сте готови за неизвестното. Трябва да се доверявате.
 
Да растете,
да се учите,
да обичате...

Ние подлагаме на изпитание близките си, когато се разкриваме, някои от тях може да се ядосат, да се притеснят, да се смутят... може дори да се почувстват отговорни по някакъв начин и да изкарат всичко за тях или да го обърнат. Може би е неудобно да погледнем истината. Интересно е да се наблюдава, че някои ще видят само себе си във вашата история и как вашата истина засяга само тях, което може да изглежда егоистично, но е човешко... това е механизъм за оцеляване - егото и отричането.
С търпение и време, истината винаги ще послужи за добра цел.

Можем да пишем колкото си искаме, но истината си остава загадъчна кутия пълна с червеи. Да приемем, че хората са несъвършени и съществуват на всички нива на съзнанието. Възможно е никога да не получим отговора, който искаме или мислим, че заслужаваме. Най-добре е да се откажем от резултата и да бъдем тези, които се издигат над него, да обичаме, да прощаваме и да държим място за онези, които се борят, страдат или са объркани и не желаят. 

Отворили сте кутията на Пандора. 
Трябва да сте готови, да яхнете вълната... Част от нея е тяхна, а не ваша вина, тя е проекция. За да се справите с тези ситуации, трябва да сте силни и да позволите на другите да реагират, като същевременно ги обичате и през това. Не приемайте лично вината, срама или отричането, тъй като това е техен процес. Въпреки че може да боли, това е необходимият риск, за да пробиете.
 
Молете се,
медитирайте,
ходете,
времето ще ви излекува.

Възможно е да сме отворили стари рани и да сме принудени отново да се изправим пред тези чувства - няма да е лесно, но даровете ще дойдат. Жертвата, която е необходима, ще си заслужава душевното спокойствие.

Намерете си мантра, която може да бъде дори забавна. Нещо, което да ви помогне да се усмихнете сред сълзите (моята е "shut the fuck up" в главата ми отново и отново). В продължение на 50 години държах на болката и срама. Сега от сянката излезе друго ниво на тъга, скръб и тежка работа, но всичко ще бъде наред... Някои дни са по-добри от други. Това накара близките ми хора да се вгледат в себе си и да разкрият собствените си истории, разбития род на жените, от който съм. Знам, че част от моята цел е да помогна за прекъсването на цикъла, да разбъркам водата - не просто да се предам, нито да се успокоя. Ако моята история е по-лоша или по-малко лоша, тя все още е важна.

Перспективата и паметта могат да бъдат субективни. Добре умеем да блокираме нещата, когато е твърде болезнено да се върнем назад и да ги преживеем отново. Някои от нас нямат инструментите да се справят по здравословен начин - намираме начини да се притъпим, насочваме гнева си погрешно. Да се изправим пред прекъснатия си живот изисква безспорна смелост, докато сме заети с ежедневието - отглеждаме собствени семейства и имаме работа. Най-дълбоките ни същности (които най-много се нуждаят от нас) биват изтласкани до неизбежен кръстопът.

Има общност от светлина, която е готова да ви прегърне. Надявам се всеки, който е прочел моята история, да почувства любовта, хумора, приемането и прошката, които съм предала, радостта от желанието да живееш и да обичаш. Хората са се поучили от една счупена система ... Намерили са начини да разделят, да забравят и да задържат гнева. Те не искат да се променят - искат другите да ги виждат по начина, по който те искат да бъдат виждани.
 
Изливането на гняв може да бъде разрушително, но трябва да сме смели, да се държим за себе си, просто да дишаме и да се чувстваме по-леки... да не носим повече тежкия товар. Отпускането на миналото няма да дойде без борба. Мислите си, че сте свършили тежката работа, но това е само началото. Сега трябва да живеете пълноценно... Нямате извинение. Трябва да обичате с всичко, което имате, въпреки всичко.
 
Ние сме заедно в този живот. Вярвам, че за най-високото благо на всички заинтересовани, истината ще ни направи свободни.

Автор: Памела Андерсън