Джен и Бен увековечиха любовта си с еднакви татуировки

  • Сподели:
Джен и Бен увековечиха любовта си с еднакви татуировки

Дженифър Лопес и Бен Афлек демонстрират любовта си един към друг по много траен начин. В чест на Деня на влюбените във вторник (14 февруари) 53-годишната изпълнителка публикува в социалните мрежи еднаквите татуировки, които тя и 50-годишният актьор си направиха наскоро. 

В публикацията Дженифър показа татуировката си, която си е направила на гръдния кош, представляваща символа на безкрайността с преминаваща през него стрелка, включваща имената им "Дженифър" и "Бен", написани накриво. Дизайнът на татуировката на Бен беше подобен, макар и не идентичен. На неговата имаше две пресичащи се стрели, които изглежда бяха свързани в центъра с връв, а инициалите на двойката бяха вмъкнати между стрелите. 

Също така в публикацията си Дженифър сподели няколко любими снимки на нея и Бен от времето, когато за първи път бяха заедно в началото на 2000 г., и снимки от времето, след като възобновиха връзката си през 2021 г.

Лопес написа, че мастилото е символ на тяхната "Обвързаност", като добави и символ на безкрайността, за да покаже, че любовта им е неугасваща, което успокои феновете, след като двамата бяха уловени в напрегната ситуация на наградите "Грами".

''Честит Свети Валентин, любов моя''  - продължи тя, преди да съобщи на феновете си, че повече новини от романтичния празник ще открият в нейния бюлетин.

Не пропускайте да гледате и готината реклама на Dunkin Donuts специално за тазгодишния Super Bowl, където Бен влиза в ролята на продавач, а красивата му съпруга се появява неочаквано. Клиентите, които в този ден идват да си поръчват, също са изненадани от присъствието на актьора.

 

.