Великолепните двойки на наградите ''Грами''

  • Сподели:
Великолепните двойки на наградите ''Грами''

Дженифър Лопес и Бен Афлек седнаха до друга известна двойка на наградите "Грами" в Лос Анджелис - Дуейн Джонсън и прекрасната му съпруга Лорън Хашиян.

Двете силни двойки бяха забелязани да се присъединяват към партито, малко след като Дженифър връчи на Хари Стайлс наградата за най-добър поп албум за ''Harry's House''. Междувременно Скалата беше видян да дава огромна прегръдка на Адел, щом я забеляза в тълпата.

Звездата от "Marry me" заложи на драматична визия в рокля Gucci, която стилистът ѝ Роб Зангарди е избрал специално за повода.

Тъмносинята ѝ рокля беше покрита с волани, с драматичен шлейф, разрез до бедрата и ресни от кристали. Тя завърши визията си с бижута Bulgari и сребърни токчета.

Двойката седна заедно с Дуейн "Скалата'' Джонсън и съпругата му Лорън Хашиян, усмихвайки се за снимки, докато се наслаждаваха на изпълненията.

Скалата и Лорън се координираха перфектно в златни и сребърни ансамбли. Дуейн заложи на златен костюм върху тънка риза в координиращ цвят, допълнен от бели и черни колиета. В същото време Лорън изглеждаше зашеметяващо в блестяща сребърна рокля с асиметричен подгъв. 

По време на откриващия монолог на водещия Тревър Ноа Дуейн изпълни желанието си, когато се срещна с изпълнителката на "Easy on Me" на живо, за нейна равностойна изненада. По време на шоуто той дори трябваше да връчи на Адел "Грами" за най-добро поп солово изпълнение.