Дженифър Анистън и Кортни Кокс празнуват 60-ия рожден ден на Лиса Кудроу

  • Сподели:
Дженифър Анистън и Кортни Кокс празнуват 60-ия рожден ден на Лиса Кудроу

Трите водещи дами на култовия сериал ''Приятели'' - Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу - са все още изключително близки приятелки почти 20 години след края на сериала през 2004 г.

Така че естествено, когато наближи рожденият ден на Кудроу, Анистън и Кокс не пропуснаха да я отпразнуват подобаващо. На 30 юли Кудроу навърши 60 години и известните ѝ приятелки бяха до нея.

Първа Анистън сподели поредица от невероятни снимки от архивите.

"Моля, присъединете се към мен, за да отпразнуваме един от любимите ми хора на планетата - Лиса Кудроу" - написа тя в Instagram. ''Тя е моя приятелка и мое семейство в продължение на почти 30 невероятни години. Ценя те... Обичам те, моя сладка Флуш. Един от най-талантливите комици/актьори, с които съм имала огромната чест да работя през всичките тези славни години и онези, които предстоят!''

След нея Кокс бе също толкова емоционална в Инстаграм: ''Ти си най-умният, най-забавният и най-внимателният човек. Винаги се чувствам видяна и обичана, когато съм около теб. Това е подаръкът, който даваш на тези, които обичаш.''

Актрисите от "Приятели" останаха близки след края на сериала през 2004 г. и продължават да се подкрепят взаимно. Неотдавнашното доказателство за това дойде, когато през февруари Кокс беше наградена със звезда на Холивудската алея на славата, а Анистън и Кудроу бяха до нея, за да я подкрепят. 

Кортни сподели пред People: ''Те са моите прекрасни приятелки и мое семейство, така че се чувствах наистина комфортно... те са ми сестри".