Дженифър Анистън, която обича да се грижи за себе си, а тялото ѝ се отплаща

  • Сподели:
Дженифър Анистън, която обича да се грижи за себе си, а тялото ѝ се отплаща

54-годишната Дженифър Анистън показа стегнатото си тяло и отлична фигура, докато говори за "функционално движение".

С този клип в Instagram актрисата обяви сътрудничеството си с Pvolve - програма за упражнения, която съчетава функционални движения с уреди със съпротивление. Джен започна да работи с програмата, след като преди две години получи болки в гърба. Тя твърди, че Pvolve помага за "укрепването и възстановяването" на тялото ѝ.

"Когато навлизаме в прекрасните си по-възрастни периоди, трябва да поддържаме вълнуващия си начин на живот. И трябва да бъдем по-щадящи към телата си. Обичам да намирам нещо, което наистина действа, и да го споделям с приятелките си. Ако знаех за това преди 20 години, щях да си спестя толкова много болка'", каза Анистън пред People.

Дженифър и основателката на Pvolve Рейчъл Кацман поговориха за съвместната работа по популяризирането на програмата.

"Това е толкова лесно за използване, просто започваш с малки стъпки. Следващото нещо, което знаеш, е, че си направил четири 20-минутни урока, защото просто искаш да продължиш.''

Анистън е успяла да запази невероятната си форма дори когато е навлязла в 50-те си години.
През април 2022 г. актрисата от "Приятели" сподели със списание "First For Women" как успява да изглежда толкова млада, дори когато работи на пълен работен ден по актьорската си кариера и оглавява компании като LolaVie Haircare.

Тя призна, че поддържа диетата си под контрол, като започва деня си с топла лимонова вода, а освен това ходи на уроци по катерене. Но най-хубавата част от деня ѝ е времето, което отделя за медитация.
Освен Pvolve, Анистън все още включва в режима си и пилатес. "Но съм оставила настрана 45-те минути кардио и агресивните кросфит упражнения. За мен това не работи", допълва тя. Мислите ѝ за уелнес, които са се развивали през годините, се свеждат до простота.

"Трябва да не храните тялото си с боклуци. Трябва да си осигурявате необходимото количество сън и разбира се, да пиете много вода. Е, нормално е и някога да се отклоните от плана за перфектно здраве.''

''Обичам да се грижа за себе си. Прави ли ви впечатление колко често възрастните хора чупят кости и навяхват ставите си? Това е защото не са хранили и укрепвали телата си правилно. Липсва им равновесие, баланс, мускулната им маса е нула. Затова трябва да се поддържаме, но само когато правим нещо, от което не се страхуваме и което обичаме.''