Дженифър Анистън няма какво да крие

  • Сподели:
Дженифър Анистън няма какво да крие

Разголвайки се душевно и физически, 53-годишната Дженифър Анистън демонстрира невероятната си фигура за декемврийската корица на списание Allure – докато разказва за отчаяната борба да има деца и горчивото съжаление, че не е замразила яйцеклетките си, признавайки, че ''този кораб е отплавал''.

Звездата от ''Приятели'' се появява на корицата на декемврийския брой на Allure и можем да потвърдим, че фотосесията е повече от забележителна.

В придружаващото интервю Анистън разказа за дългата си битка, за да се опита да забременее, разкривайки, че е направила всичко възможно по въпроса, преминавайки през ин витро процедури и пиене на китайски чайове.

Тя отхвърли спекулациите, че бившите ѝ съпрузи - Брад Пит и Джъстин Теру са я напуснали, защото не може да забременее, настоявайки, че това са абсолютни лъжи.

Въпреки че Дженифър, която беше омъжена за Брад Пит в продължение на пет години и след това за Джъстин Теру в продължение на две години, намекна за проблеми с безплодието в миналото, това е първият път, в който тя обсъжда ин витро процедурите си.

Джен призна пред изданието, че съжалява, че не е взела решението да замрази яйцеклетките си, когато е била по-млада, добавяйки, че вече се е примирила с факта, че никога няма да има собствени деца:

''Опитвах се да забременея. Това беше предизвикателен път за мен, пътят към правенето на бебе. Годините на спекулации с темата, направиха нещата още по-трудни. Бих дала всичко, ако някой ми беше казал: ''Замрази си яйцеклетките - направи си услуга''. И ето ме вече днес... корабът отплава. Не съжалявам за нищо. Дори изпитвам известно облекчение, защото мисълта ''ще стане ли този път'' вече няма да виси над мен.''

"Днес се чувствам се най-добре, по-добре, отколкото някога съм се чувствала през 20-те или 30-те си години, дори или в средата на 40-те. Трябваше да се науча да не си казвам повече лоши неща. В края на 30-те и 40-те си години преминах през наистина трудни периоди и ако не бяха те, никога нямаше да стана това, което ми е писано да бъда. Ето защо съм толкова благодарна за всички гадости. В противен случай щях да остана онзи нервен, несигурен и гневен човек.''

Актрисата обясни, че сега гледа на разказа си като излизане на светло, след като се е изправила пред проблеми, които са били част от детството ѝ. В продължение на 15 години Дженифър и майка ѝ са били отчуждени. Родителите ѝ се развеждат, когато тя е на 9 години.

''Мисля, че разводът на майка ми наистина я е прецакал. Но аз ѝ простих. Простих и на баща си. Простила съм на семейството си. Кой от нас не се е опитвал да го направи? Това е важно да се постигне, защото е токсично човек да таи обида и гняв. Научих това, докато гледах как майка ми никога не се освобождава от гнева си. Спомням си, че един ден ѝ казах: "Благодаря ти, че ми показа какво никога не трябва да бъда". Аз съм в постоянен процес на развитие.''

Преди около година Анистън стартира линия за грижа за косата LolaVie с проста и амбициозна мисия: "Да създадем продукт, който да е полезен за околната среда, за косата, да премахнем всички вредни химикали и да има ефект", казва тя.

На въпроса дали мисли за връзка, Джен сподели:

''Никога не казвай никога, но за момента нямам никакъв интерес. Имам своите моменти, в които се нуждая от подкрепа. Би било прекрасно да се прибера вкъщи, да се отпусна в нечии ръце и да кажа: "Това беше тежък ден". 

А що се отнася до нейната лична история на живота ѝ и ще напише ли някога книга, актрисата заяви:

''Ще го направя един ден. Нямам какво да крия. И ще я нарека ''Изгряващ феникс".