Дженифър Гарнър: ''Рийз ми помогна в много труден момент от живота''

  • Сподели:
Дженифър Гарнър: ''Рийз ми помогна в много труден момент от живота''

Дженифър Гарнър и Рийз Уидърспун са истински приятелки.

Повечето хора имат един приятел, на когото могат да разчитат независимо от всичко. Онзи приятел, който е видял всичко - доброто, лошото и грозното, но все още е до вас. И този приятел за Дженифър е Рийз.

Двете се появиха на събитието "Shine Away" на Hello Sunshine в Лос Анджелис през уикенда, където Гарнър заяви, че Уидърспун е била до нея по време на "много труден момент в живота ми".

"Спомням си, че тогава бях бременна и преживях публично много труден момент в живота си. Рийз беше до мен и начинът, по който трябваше да преодолея този момент, беше танцово кардио."

Дженифър не сподели конкретно какъв е бил този много тежък момент, но добави, че Уидърспун се появява постоянно, за да тренира с нея.

Hello Sunshine е медийна компания, основана от Уидърспун през 2016 г. Според Гарнър тази компания и самата Уидърспун сякаш са пространство, в което Гарнър и други актриси да могат да говорят свободно за индустрията, в която работят, без да бъдат потискани или контролирани.

Уидърспун също така покани жените в Холивуд в дома си, за да обсъдят индустрията и нещата, през които преминават.
"Срещите се случваха в дома на Рийз и това беше първият път, в който седях с толкова много актриси в една и съща стая, в която не се разминавахме на церемонии с големи рокли, където просто стоим без да си общуваме", казва Гарнър.

Уидърспун разкри, че преди година се е "сринала", защото не е имала чувството, че се грижи достатъчно добре за себе си.

На събитието ''Shine Away'' Уидърспун участва в уязвим разговор на сцената с колежката си Трейси Елис Рос и описа как обикновено се справя с чувството на самота и несигурност - понякога в своя вреда.

"Всячески се опитвам да намеря баланс извън работата. Аз съм човек, който запълва графика си със заетост, с цел да не се чувствам самотна, напрегната или неспокойна. Работата винаги е била моят балсам. Но започнах да осъзнавам, че това вече ми тежи".

След това Уидърспун рецитира стихотворение на своята приятелка писателката Клео Уейд за това, че е лепилото, което "държи всичко заедно".

Актрисата и продуцент обясни своята интерпретация на стихотворението: "Понякога ти си лепилото в живота на всички, независимо дали става дума за работа, за това да бъдеш майка или партньор, но кой държи теб заедно? Наистина е важно да запомните, че трябва да бъдете лепилото, което държи самите вас заедно."

Тя добави, че е имала емоционална реакция, когато е прочела стихотворението за първи път: "Разплаках се, защото имах чувството, че не се грижа достатъчно добре за себе си и не се обръщам към други хора за помощ. Не ги търся."

Уидърспун обяви развода си с агента на таланти Джим Тот, за когото беше омъжена близо 12 години, през март. В някакъв момент през следващите месеци тя се е "пречупила".

"Преди около година аз бях робот и роботът се счупи", каза емоционално тя. 

"Плаках постоянно. Мисля, че тогава ти писах", каза тя на Рос, която ѝ отговори: "Спомням си".