Годината на разделите: Натали Портман и Бенджамин Милпие се развеждат

  • Сподели:
Годината на разделите: Натали Портман и Бенджамин Милпие се развеждат

Натали Портман и съпругът ѝ, френският танцьор и хореограф Бенджамин Милпие, се разделят след 11 години брак.

След повече от десетилетие брак 42-годишната Портман и 46-годишният ѝ съпруг са решили да се разделят. Двойката, която има две деца, е преминала през труден период през последните няколко месеца. И все пак новината за предполагаемата им раздяла беше голям шок за мнозина, защото началото им беше приказно.

Пътищата на Портман и Милпие се пресичат за първи път през 2009 г. по време на работата по филма на Дарън Аронофски "Черният лебед", където актрисата изпълнява главната роля, а Милпие работи като хореограф на снимачната площадка.
Говорейки за началото на техния романс преди няколко години, Портман си спомня:

"Когато се запознах със съпруга си се намирах в нещо като страна на мечтите. Той ме учеше да танцувам и в онзи период усетих, че това е човекът за мен. Определено беше вълнуващо и красиво."

Показателен знак
Двойката, която има две деца - 12-годишния син Алеф и 6-годишната дъщеря Амалия, е сключила брака си през август 2012 г.
Въпреки че са известни като една от най-дискретните и влиятелни двойки в Холивуд, спекулациите за тяхната раздяла се появиха на 11-ата годишнина от сватбата им. Шумът се разпали, когато Портман беше видяна без годежния си пръстен на събитие в Сидни, Австралия.

Всичко започна с една афера
Още през месец юни се твърдеше, че Милпие имал афера с 25-годишната активистка за климата Камий Етиен. Тогава обаче източници съобщиха, че Натали е решила да остане отдадена на брака им въпреки предполагаемата изневяра, в опит да го спаси и прости.

Източникът съобщи: ''Натали вярва, че аферата на Бенджамин е кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него. Тя е готова да види дали е способна да възстанови доверието в съпруга си, за да се увери, че двете ѝ деца няма да израснат в разбито семейство.''

Но въпреки усилията им да закърпят отношенията си, изневярата дала отражение на връзката им и сега се смята, че двойката се е отказала от опити да продължава със спасяване на брака си.