Защо сродните души се разделят: краят на София Вергара и Джо Манганиело

  • Сподели:
Защо сродните души се разделят: краят на София Вергара и Джо Манганиело

След близо осем години брак, двойката реши да сложи край на връзката си. Последното им сбогуване разби сърцата на мнозина и даде известна представа за това какво е довело до края на техния съюз.

Джо и София винаги са изглеждали като сродни души.

Манганиело и Вергара са заедно от 2014 г. насам. Той е бил влюбен в нея много преди да се срещнат в действителност, така че не му е отнело много време да ѝ предложи брак. Двойката сключва брак през ноември 2015 г. и до момента на внезапното съобщение за раздяла, изглеждаха абсолютно щастливи заедно. 

Веднъж Джо казва за отношенията им: "Това е толкова лесна връзка - лесна по всички правилни начини. Като си спомням за връзките, които съм имал преди, мисля, че Вселената ми даваше трудни, за да се насладя на тази." Но ние знаем, че никоя връзка не е перфектна и изглежда, че София и Джо не са могли да преодолеят някои пречки, които са срещнали по пътя си.

Защо решиха да се разделят?

Официалното изявление на двойката относно раздялата им беше доста стандартно: "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в новия етап."

Близки източници обаче разкриха повече информация за това какво се е случвало зад кулисите. Близките на София и Джо отбелязват, че макар да са изпитвали голяма любов и страст един към друг, те са харесвали различни неща. Манганиело винаги се е забавлявал, играел е на видеоигри, чел е комикси, докато Вергара си падала по-скоро по начина на живот на знаменитостите с изискани вечери и пътувания. В крайна сметка различията им създали дистанция между тях, която сега кулминира в развод.

46-годишният Манганиело официално подава молба за развод с 51-годишната София, позовавайки се на "непреодолими различия" на фона на твърденията, че са се разминавали по въпроса за децата и предбрачният договор за 100 млн. долара няма да бъде оспорен. Запознати твърдят, че той е искал да има деца, а София не. Тя вече е майка на 31-годишния си син Маноло Гонзалес Вергара от предишна връзка.

В съдебните документи, получени от DailyMail.com, актьорът от "Magic Mike" се позовава на "непреодолими различия" - а TMZ твърди, че Джо е искал деца от актрисата. София и Джо са сключили предбрачен договор на стойност 100 млн. долара, който защитава активите, натрупани от двамата през годините на брака им. Източникът също така заяви пред изданието, че София няма намерение да оспорва споразумението - което тя го е накарала да подпише преди сватбата им през ноември 2015 г. Съобщава се, че тя разполага с нетно състояние от 180 млн. долара в сравнение с 40 млн. долара на Джо.

Джо е представляван от адвоката по бракоразводни дела на знаменитости Лаура Васер, която е работила с хора като Ким Кардашиян и Джони Деп.

Не се споменава кой ще се възползва от дома на двойката в Бевърли Хилс, който през юни беше преотстъпен за 18 млн. долара - по-малко от два месеца преди обявяването на раздялата. Миналото лято двамата първоначално го обявиха за 19,6 млн. долара след преустройство, но го свалиха от пазара.
Обширното имение с площ от 11 000 кв. м разполага с киносалон с 10 места, фитнес зала в пълен размер със сауна и изба за 3000 бутилки вино. То се намира в изключително ексклузивния и желан квартал Бевърли Парк. Вилата в италиански стил се предлага съвместно с Бари Пийл от Sotheby's International Realty и Сантяго Арана от The Agency.

Съобщава се, че София и Джо са закупили втора резиденция наблизо, която все още е в процес на изграждане, но подробностите за сделката не са известни и не се знае дали става въпрос за съвместна инвестиция.

Незаинтересоваността на София да се сдобие с още едно дете не е изненада, тъй като тя се скара в съда с бившия си годеник Ник Льоб за замразените им ембриони, които София е искала да унищожи. Всичко започнало, когато през 2013 г., три години след началото на връзката им, двамата решили да използват инвитро оплождане, за да създадат два ембриона, които след това решили да замразят. Но когато впоследствие връзката им се разпадна година след това - Ник заяви, че са се разделили, защото тя се е интересувала повече от "славата", отколкото от създаването на семейство - съдбата на тези ембриони предизвика вражда, която продължи години наред.

Вътрешният източник обясни още, че макар Джо да е "смятал, че София е единствената", той "не гледа назад" и иска "колкото се може по-малко драма".

"Джо иска разводът да мине възможно най-чисто. Той би искал от това да произтече колкото се може по-малко драма", разкриват те.