Имайте вяра - смелостта е секси

  • Сподели:
Имайте вяра - смелостта е секси

Да разбием сърцето си е първата стъпка към пробуждането... Случва се на всички нас.

Някак си издържаме през цунамитата на сърдечните ни "недостатъци"... възходите и паденията на любовта и вярата... за да се справим с всяка вълна, са необходими издръжливост, удивление и малко лудост... винаги да гребем за още... едно безкрайно свободно падане от мъдростта, надеждата и "това, което е добро за нас".

Има причина да не правим всичко.

Интуицията е житейският ни компас - можем да се доверим на инстинктите си и с все по-божествена нагласа целта ни се обажда - намира ни.
Подготовката за любовта може да бъде забавна, творческа и лична - да допуснем друг в нашия свят.

''Ravished by a Rose'' е моето масло за тяло, вдъхновено от опит в лондонската провинция, и нещо, което използвам ежедневно от глава до пети.
Получавам най-много комплименти за мекотата на кожата си - но и за аромата. Моята "запазена марка" - спомням си, че в гимназията парфюмът ми "Babe" (този, който татко ми подари за Коледа) беше начинът, по който хората разбираха, че съм зад ъгъла. След това често, докато отивах към снимачната площадка с буса на "Спасители на плажа", ме питаха: "Какъв е този парфюм, който носиш? Искам да го купя на жена ми." По онова време това беше аюрведичен крем за тяло, който наричах "дъжд".

Създадох аромата в една лечебница, която открих срещу книжарницата "The Bodhi Tree" - място, на което се задържах често през 90-те години и което за съжаление вече не съществува.
Всеки човек носи аромата по различен начин, примесен с енергия и история. Ароматът носи спомен. Няколко пъти съм обръщала глава, докато вървя по улицата, вдишвайки одеколона на някого от миналото, само за да установя, че това не е той. Но все пак това носи тръпка или усмивка.

Да си спомняш хубавите времена е човешко. Това е механизъм за оцеляване - да знаем, че сме обичали веднъж, означава, че сме способни да обичаме отново.
Музиката ме свързва отново със сърцето ми. Обичам да се чувствам малко тъжна, поетична, меланхолична. Слушам любовни песни - от Леонард Коен до Лутър Вандрос и Джордж Стрейт. Внимателно слушам текстовете на песните. Думите са преносими. Никога не искам да забравя как да чувствам.

Мястото отвъд изтръпването и страха е мястото, където са хубавите неща. Може да е неприятно, да отключиш кутията на Пандора.

Ние сме ездачи на бурята.
 
Имайте вяра - смелостта е секси.

Автор: Памела Андерсън