Памела Андерсън: ''Това е най-хубавото време в живота ми''

  • Сподели:
Памела Андерсън: ''Това е най-хубавото време в живота ми''

55-годишната Памела Андерсън се появи в изцяло бял тоалет на глобалния форум The Business of Beauty, който се проведе в новия петзвезден курорт Stanly Ranch в Напа, Калифорния, за да говори за стандартите за красота, както и за нейната собствена чувственост.

На събитието присъстваха мениджъри, предприемачи и творци от световната индустрия за красота и уелнес.

"Чувствам се добре. Това наистина е най-хубавото време в живота ми", сподели Андерсън пред съоснователя на BeautyUnited Мод Махдара.

Носителката на наградата "Авангард" на ЛГБТ центъра в Лос Анджелис продължи:

"Преживях много. Мисля, че всеки е преминал през това. И с течение на времето научих, че искам да поема контрола над живота си. Въпреки че може би някои от изборите, които направих в кариерата си, бяха преодолени от тази срамежливост, която имах.''

Андерсън откровено разказа за това как да притежава своята сексуалност и се справя с възприятията, свързани с нея, както и че се сблъсква с женомразството в индустрията за красота. Връзката ѝ с чувствеността и представата за себе си се формират още от ранна възраст. 

На въпроса на Мод Махдара как остава толкова решителна, но същевременно уравновесена през целия си живот, Андерсън отговори:

"Исках да съм отговорна за собствената си сексуалност и чувственост. Не исках други хора да отговарят за това вместо мен."

Авторката на бестселъри на "Ню Йорк Таймс" обясни още: "Що се отнася до красотата, аз почти израснах в имението на "Плейбой". Бях заобиколена от всякакъв вид красиви жени, за които можете да се сетите." И е наблюдавала как тези жени изглеждат и се държат. "Аз също исках да бъда секси. Открих, че това е силно и интересно."

55-годишната икона разказа откровено и за пътя си в областта на красотата, като си спомни за женомразството, което е изпитала.

"Тъй като бях лице от Playboy, хората имаха погрешна представа за това, което съм. Просто почувствах, че трябва да обърна това по някакъв начин и да споделя част от повърхностното внимание с нещо по-значимо." 

Макар че понякога е определяна като "твърде трудна" за работа поради дългия си списък с изисквания, Памела става по-внимателна към марките, с които работи, включително MAC, която през 2005 г. я привлича за говорител на кампанията си Viva Glam за повишаване на осведомеността и осигуряване на средства за изследвания и програми за ХИВ/СПИН.

"Всички ние се опитваме да бъдем красиви, за да ни уважават, да ни се възхищават и да ни обичат, така че тези продукти трябва да идват от място, изпълнено с любов", продължава Андерсън.

Памела наскоро се обедини с основателката на Frankies Bikinis Франческа Айело, за да пусне на пазара първата си колекция бански костюми на цени между 80 и 195 долара, която се появи на 4 май.

А в понеделник, на 5 юни, Памела ще отпразнува 27-ия рожден ден на най-големия си син Брандън Томас Лий.