Крис Еванс и Алба Баптиста се ожениха

  • Сподели:
Крис Еванс и Алба Баптиста се ожениха

Крис Еванс направи нещата официални с приятелката си Алба Баптиста, потвърди People. Актьорът, известен с ролята си на Капитан Америка, в кинематографичната вселена на Marvel, има връзка с актрисата, известна с работата си в сериала "Монахинята воин" на Netflix, от ноември 2022 г. 

"Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Всички негови близки и приятели я обожават", заяви източник пред изданието.

Тази година, в Деня на влюбените, Баптиста се появи във фотомонтаж, който Еванс публикува в Instagram. В разговор с People, след като обяви, че Еванс е носител на годишната титла "Най-секси мъж", той заяви, че е готов да се установи.

"Това е нещо, което искам на сто процента: съпруга, деца, изграждане на семейство", каза той през 2022 г. "Когато четете за повечето от най-добрите творци, независимо дали става въпрос за актьори, художници, писатели, повечето от тях признават, че не работата, която имат, е това, с което се гордеят най-много, а отношенията - семействата, които са създали, любовта, която са намерили, любовта, която са споделили. Така че това е нещо, което през моите дълги 41 години също звучи вярно. Това са най-важните неща", добави той. 

Този уикенд Кейп Код, Масачузетс, беше удостоен с нотка холивудски блясък. 
Сватбата на двойката не е била нищо друго освен звездно събитие. И, разбира се, колегите на Крис от Marvel присъстваха на големия ден. 
Сред гостите бяха забелязани Робърт Дауни-младши и съпругата му Сюзън, Крис Хемсуърт и Елза Патаки, Джереми Ренър и очарователното дуо Джон Красински и Емили Блънт.

Освен постиженията си на екрана, Алба има златно сърце, което личи от мащабната ѝ хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа през 2018 г. и спечелената от нея награда Shooting Star на Берлинския филмов фестивал през 2021 г.

Назад в миналото, Крис е имал връзки с известни имена, сред които Джесика Бийл, Кейт Босуърт, Кристина Ричи, а според слуховете е имал връзка и със Сандра Бълок. По-късно, когато се издигна до мегазвезда в киновселената на Marvel, той имаше връзка с Джени Слейт.