Марк Ръфало & Сънрайз Когни: любовта има силата да променя животи

  • Сподели:
Марк Ръфало & Сънрайз Когни: любовта има силата да променя животи

Всички епични любовни истории споделят някакъв елемент, който ни кара да вярваме, че са прекалено хубави, за да са истина. Героите им застават един до друг в най-трудните моменти. А животът на Марк Ръфало изглежда сякаш е взет от сценарий на филм. 55-годишният актьор е преминал през повече предизвикателства, отколкото бихме могли да си представим, но съпругата му Сънрайз винаги е била онзи слънчев лъч, който е озарявал и най-мрачните му дни.

Изненада е, когато някоя холивудска звезда се отвори за живота си и ни покаже уязвимата си страна. Затова искаме да споделим с вас истинските борби, които Марк Ръфало и съпругата му Кристина Сънрайз Когни са преодолели.

Сънрайз винаги е окуражавала Марк, дори когато той е бил в най-ниската си точка и не е вярвал в себе си.

Може би познавате Ръфало като Невероятния Хълк, но актьорът всъщност е доста скромен, когато говори за това кой е истинският супергерой в живота му. Ръфало и Съни се запознават случайно през 1998 г. Марк преминава през труден период и се бори да пробие като актьор.

"Живеех на бунището и дори нямах шофьорска книжка, нито кредитна карта. Тя си мислеше, че съм некадърник, но вярваше в мен и продължаваше да ме насърчава", спомня си Ръфало. "Не знам дали щях да се справя без нея."

Марк веднага усеща искра и знае, че тя е единствената. "Видях я и си казах, че ще се оженя за това момиче", казва той. Тя обаче не го улеснява и отхвърля първото му предложение.
Двойката е женена от 2000 г. и има три деца. През 2001 г. посрещат първия си син Кийн, на 12 април 2005 г. - дъщеря си Бела, а октомври 2007 г. - стават родители на втората си дъщеря Одет.

Тя спаси актьорската му кариера.

Марк е в началото на трийсетте си години и се намира в много слаб етап от живота си, когато среща Сънрайз. "Явявал съм се на прослушване 800 пъти, без да получа роля. Бях барман в Chateau Marmont в Лос Анджелис и видях Джони Деп и Никълъс Кейдж да се мотаят наоколо, изключително успешни, докато аз едва успявах да свържа двата края", признава Марк. Той обаче притежавал нещо, което нито Джони Деп, нито Никълъс Кейдж имали: непоколебимата подкрепа на Съни.

"Тя вярваше в мен и ми повтаряше, че съм добър актьор.''

Марк продължава да се справя и е номиниран три пъти за наградите "Оскар". 

Той пази тайна от нея, докато тя е бременна с първото им дете.

През 2001 г., когато съпругата му е бременна с първото им дете, Марк се събужда една сутрин с чувство на безпокойство, защото сънува, че има мозъчен тумор. За съжаление, това се оказало вярно: туморът се намирал зад лявото му ухо. Още по-лошото е, че имало 30 % вероятност да загуби функциите на лявата страна на лицето си.
Марк поставил здравето на съпругата си и на нероденото си дете над своето и решил да запази тайна.

Първоначално операцията не била успешна и той се парализирал от лявата страна на лицето си и не чувал с лявото си ухо. Това бил тежък удар и актьорът решил да остане настрана от публичното внимание за известно време. Въпреки това той доказа на света какво е направил, когато се възстанови напълно.

Но животът му беше подготвил още едно трудно предизвикателство. Седем години след като е диагностициран с мозъчен тумор, той губи по-малкия си брат. През 2008 г. 39-годишният фризьор Скот Ръфало умира в дома си в Бевърли Хилс. Тогава Марк решава, че Лос Анджелис вече не е неговото място, и семейството се премества във ферма в Ню Йорк.

Повече от две десетилетия по-късно двойката продължава да е силна и обичаща се.

Марк може и да е изминал дълъг път, но ние смятаме, че най-голямото му постижение е жената, която стои до него вече повече от две десетилетия. На какво се дължи баланса им след толкова години? По думите на Ръфало:

"Съни и нашето приятелство, брак, любов също се променят и израстват по пътя. Не е минал ден без трудности, без недостатъци, но не е минал и без радост, без учене и без развитие."

Вярвате ли, че любовта може да победи всичко? Кое е най-голямото предизвикателство, с което сте се сблъсквали вие и партньорът ви?