Рита Ора & Тайка Уайтити се подготвят да станат родители

  • Сподели:
Рита Ора & Тайка Уайтити се подготвят да станат родители

Изпълнителката беше гост в шоуто на Беър Грилс и разкри плановете да увеличи семейството си.

Рита Ора и Тайка Уайтити са една от най-загадъчните, но и романтични звездни двойки. Влюбените дълго време криеха, че са се сгодили тайно миналото лято. След известно време певицата все пак разказа за вълнуващия сватбен ден. Сега двойката сериозно се замисля за деца. Рита бе гост в предаването на Беър Грилс и там сподели желанието си да стане майка.

''Разбира се, бих искала да имам деца, когато му дойде времето. Стискам палци'' - каза изпълнителката, добавяйки, че ще продължи да пази личния си живот далеч от обществеността.

''Поверителността на личния живот е битка за оцеляване. Живея живота си в очите на обществеността от около десетилетие, но научих много за личния си живот и кариера. Човек винаги трябва да си прави изводи'' - продължава Рита, а ние не можем да сме по-съгласни с нея.

Рита сподели, че преди време е правила феновете си съпричастни с живота ѝ, защото се е чувствала длъжна заради публичността си. Но после осъзнала, че е необходимо да се предпазваш от чужди очи в името на това, което наистина обичаш.

''Решихме да се подготвим за сватбата много внимателно, тъй като чувствахме колко важна е тя за нас. Това беше нещо, което никога преди не бях правила. Мислех, че понеже съм публична личност, съм длъжна да споделям всичко с феновете си. Но после си дадох сметка, че всъщност не е така. Когато имаш нещо ценно, искаш да го защитиш", отбелязва Ора.

Припомняме, че звездите се запознаха в Сидни, където Рита снимаше австралийското шоу "Гласът", а Тайка работи в Австралия по филма "Тор: Любов и гръмотевици". Отначало влюбените бяха само приятели. Неотдавна Vogue публикува снимки от тяхната сватба. Процесът на планиране не отнел много време, а само две седмици. На сватбата присъствали седем най-близки души на двойката. 

"Беше красиво и спокойно - далеч от всякакви стресиращи пищни неща'', казва Тайка.

''Сестра ми Елена ме заведе до олтара и всичко беше много семпло и блажено, спокойно, лично и забавно", описва деня Рита.