Майли Сайръс показа на целия свят колко е важно да обичаш себе си

  • Сподели:
Майли Сайръс показа на целия свят колко е важно да обичаш себе си

Раздялата никога не е лесна, но моментът, в който забравяме старите обиди и усещаме прилив на енергия за нови неща, е много ценен. Майли Сайръс неотдавна пусна нов видеоклип и доказа тази теза.

Той събра милиони гледания, а самата песен е химн на силата и любовта към себе си.

Майли се превърна в звезда, когато се появи в "Хана Монтана", а след това продължи с още няколко големи проекта. През 2010 г. тя изпълни главната роля в "Последната песен" партнирайки си с Лиъм Хемсуърт.

Интересното е, че отначало не го харесва, защото чула слухове, че Лиъм не иска да участва във филма. Майли не разбирала как такъв привлекателен и самоуверен човек може да пренебрегне такъв шанс. Но когато научили повече един за друг, те намерили общ език и започнали да се срещат.
Връзката им никога не е била лесна. Винаги в светлината на прожекторите, те постоянно се разделяха и след това отново се събираха. През 2012 г. двойката се сгоди, но до брак така и не се стигна и те се разделиха година по-късно. Две години след това отново започнаха да се срещат, а през октомври 2016 г. подновиха годежа си.

През ноември 2018 г. в дома им в Малибу, пламва пожар и къщата им изгаря до основи. Майли осъзнава, че никой не може да предвиди какво ще се случи в утрешния ден, затова решават да се оженят. Тези неприятни събития повлияли много на Майли, тя споделя, че дори гласът ѝ се променил.

По-късно признава, че бракът ѝ с Хемсуърт вероятно е резултат от психологическата травма. 

Сватбата се състояла в края на 2018 г., но бракът им не продължил дълго. През август 2019 г. Майли обявила раздялата им. Разводът бил публичен и дал отражение върху психиката на Майли. Било ѝ трудно да приеме факта, че хората постоянно ще говорят за връзката ѝ и ще я съдят, но същите тези хора нямат и бегла представа за всички нюанси на историята им, затова певицата напомнила, че само тя и Лиъм наистина знаят цялата истина.

След Лиъм Майли се среща с Кейтлин Картър и Коди Симпсън, но нито една от тези връзки не я прави щастлива. Може би някога е разсъждавала, че връзките ще я направят щастлива и ще се чувства комфортно и спокойно, но с течение на времето Майли осъзнава, че да си сингъл не е толкова лошо. В интервю през 2020 г. споделя, че е сама за първи път от 2015 г. насам, и беше доста позитивно настроена за това. 

Разбира се, от време на време е било нормално Майли да се чувства тъжна и да ѝ липсва Лиъм, но тези състояния отминавали и идвал притока на нова сила. Кръстницата ѝ Доли Партън я вдъхновява да обича себе си и да уважава собствените си желания и индивидуалност. Изпълнителката на ''I can buy myself flowers'' се научила да продължава напред и дори започнала да споделя съвети с последователите си.

През януари 2023 г. Майли пуска новия си сингъл "Flowers", който поставя рекорди по гледаемост. Феновете откриват препратки към предишните ѝ връзки във видеото и текста на песента. Забелязва се колко удобно ѝ е да бъде сама. Майли казва, че може да намери в себе си това, което получава в една връзка. И това е нейната сила. Тази песен е ода за щастието без партньор, за свободата и за това да обичаш себе си.

"Мога сама да си купя цветя. Да напиша името си в пясъка. Да говоря на себе си с часове, да казвам неща, които ти не разбираш. Мога да отида на танци и да държа ръката си сама. Да, мога да се обичам по-добре от теб."

В момента звездата се среща с барабаниста Макс Морандо. Те са заедно от една година и певицата изглежда щастлива. Майли казва, че обича умереността във връзката си. Макс е с шест години по-млад от нея, но това не е проблем. И двамата са творчески настроени и се интересуват от музика - това е общото между тях.

Изглежда, че най-накрая е постигнала мир със себе си и не се страхува да бъде такава, каквато е. Новата ѝ песен е начин да покаже на света колко е важно да обичаш себе си и да не се задоволяваш с връзка, от която не си щастлив. А феновете ѝ се надяват, че Майли най-накрая е намерила човека, от когото се нуждае.