Моника Белучи потвърди връзката си с Тим Бъртън: "Обичам го"

  • Сподели:
Моника Белучи потвърди връзката си с Тим Бъртън: "Обичам го"

Бъртън ще режисира Белучи в предстоящия си филм "Beetlejuice 2".

Двамата се срещат тайно от месеци, но все още не са разкрили официално нищо за връзката си - досега.
Моника Белучи най-накрая потвърди, че се среща с режисьора Тим Бъртън в интервю за Elle France.

58-годишната италианска актриса изповяда любовта си към 64-годишния режисьор месеци след като за първи път ги свързаха.

"Това, което мога да споделя... Преди всичко се радвам, че срещнах този мъж. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота... Познавам мъжа, обичам го, а сега ще се срещна и с другата му страна - режисурата, започва още едно приключение".

Отскоро актрисата снима "Бийтълджус 2" заедно с Бъртън в Лондон и се възхити от визията на режисьора. 

"Обичам Тим и много го уважавам", продължава тя.

Говорейки за работата му, тя каза: "Обичам този свят на мечтите, където чудовищата са добри, сякаш можем да превърнем тъмните си страни в нещо светло, опрощаващо. Във филмите на Тим Бъртън много се говори за това.''

Моника и Тим се запознават преди 16 години, но се твърди, че са започнали да се срещат, след като са се видели на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион през октомври.

Новината за техния романс се появи през февруари, когато Paris Match написа, че двойката "се видяла за кратко на стълбите на Двореца на фестивалите в Кан през 2006 г., но едва шестнадесет години по-късно, зад кулисите на друг фестивал, те се сближават". Тогава Моника, която беше почетен гост на фестивала, връчи на Тим наградата "Люмиер" за цялостно творчество. Получавайки наградата, Тим каза: "През целия си живот не съм изпитвал толкова много любов, колкото тази вечер.‘‘

През февруари двамата бяха забелязани да се целуват страстно по време на романтична разходка в Деня на влюбените. 

Моника беше необвързана, откакто се раздели с художника Никола Лефевр през 2019 г. Преди това тя беше омъжена за Венсан Касел в периода 1997-2013 г. Моника и Венсан се запознават през 1996 г. на снимачната площадка на филма на Жил Мимуни ''The Apartment''. Двамата имат две дъщери - Дева, която е родена през 2004 г., и Леони, която се появява на бял свят през 2010 г. Те бяха заедно в продължение на три години, преди да сключат брак на интимна церемония в Монако, на Френската ривиера.

В интервю за Paris Match от 2011 г., Моника говори за любовта, когато все още е омъжена за Касел, като признава, че за нея "няма рационалност", когато става въпрос за връзки.

"Носи ме моментът и инстинктът. Няма рационалност, само емоции. Обичаш или не. Не взимаш решението, седейки около масата.''

Тим беше известен с връзката си с 57-годишната актриса от "Короната" Хелена Бонъм Картър, но за съжаление те се разделиха през 2014 г.
Двойката никога не е сключвала брак, но е била заедно в продължение на 13 години и имат две деца: син Били и дъщеря Нел.