Дейвид Бекъм: любящият чичо на новороденото бебе на Марк Антъни

  • Сподели:
Дейвид Бекъм: любящият чичо на новороденото бебе на Марк Антъни

Новороденото бебе на Марк Антъни и Надя Ферейра получава цялата любов. 

Чичо Дейвид посети 4-седмичното бебе на двойката в болницата.

54-годишният латино поп изпълнител сподели сладка снимка в Инстаграм, на която 4-седмичното му бебе се среща с дългогодишния му приятел Дейвид Бекъм. На снимката футболната звезда целува крачето на бебето, докато то си почива на болнично легло.

"Tío David nos vino a visitar. Que bendición", написа Антъни под снимката, което в превод означава "Чичо Дейвид дойде да ни посети. Каква благословия.''

Антъни и Бекъм са дългогодишни приятели, като спортистът беше един от шаферите на поп иконата по време на сватбата му с Ферейра.

Антъни и съпругата му Надя Ферейра посрещнаха първото си дете заедно през юни, като обявиха новината в Instagram в Деня на бащата. Заедно с черно-бяла снимка на новороденото в ръцете на Антъни. Певецът написа: "Божието време винаги е перфектно. Честит Ден на бащата.''

Изпълнителят на "I Need to Know" е баща и на 14-годишните близнаци Макс и Емме, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Лопес. Антъни има и синове Райън Ейдриън, 19 г., и Кристиан Маркъс, 22 г., с бившата си Даянара Торес, както и Чейс, 27 г., и Ариана, 28 г., с Деби Росадо.