Позитивни послания, чрез които ще променим живота си

  • Сподели:
Позитивни послания, чрез които ще променим живота си

Всеки човек е способен съвсем сам да постигне съвършения баланс, чрез който да се наслади на добро самочувствие, наслада от повечето преживявания в своя живот и едно искрено удовлетворение от себе си. За целта трябва да психически да се настрои за тази промяна, като намери най-правилния път, който да го отведе до сбъдването на мечтите му. Колкото по-спокойни сме и щастливи от начина си на живот, толкова по-голям шанс имаме да постигнем без проблем целите си.

Важно обаче е дори и в най-натоварените дни да окуражаваме себе си, чрез положителни мисловни послания, които ще ни помогнат да придобием самочувствие и да осъзнаем мисията си в живота. За да бъдем истински щастливи, трябва да се погрижим за всеки аспект от живота си - за нашето физическо, психическо и духовно здраве. 

Щастието се крие в правилния начин на живот, а той е пряко свързан и с храната, която консумираме, тъй като има храни, които директно влияят на нашето психическо и емоционално състояние и ни карат да се чувстваме уморени, нещастни и без никаква енергия. Освен храните разбира се, е важно и нашето духовно състояние и каква мотивация имаме за да променим живота си и да намерим щастието си. 

Когато човек е изпълнен с желание и вярва в собствените си сили, той е като една силна скала, в която успяват да се сблъскат всички проблеми и да станат на прах, още преди да са достигнали до нашето съзнание, но за целта ние трябва предварително да сме го програмирали на правилната честота.

Положителните мисли предизвикват към нас щастливите моменти, затова по-долу ще ви дадем няколко мотивиращи послания, които да си повтаряте многократно за да можете да се справяте по-лесно с трудните събития и да се радвате на красивите мигове в живота си.
Тези фрази и послания ще ви помогнат да изглеждате и да сe чувствате по-добре, заредени с добро самочувствие и положителна енергия, директно идваща от Вселената около нас.

Мотивиращи послания, които да изпратим към Вселената

Първо се настанете удобно и започнете бавно да поемате въздух, докато броите до пет, след което още по-бавно издишвате този въздух, докато мисловно преброявате до десет. Затворете очи и си представете най-прекрасното кътче на света, което искате да посетите и мисловно се пренесете там. Сега е моментът да изречете и своите мотивиращи фрази и да повярвате в тези послания, които ще ви заредят с мощна енергия, необходима ви за да се справяте по-лесно с неприятностите и предизвикателствата, пред които ви поставя животът.

Аз се възприемам, както със своите качества така и с всичките си недостатъци, защото съм силен, красив, уникален и незаменим човек! 

Мислите ми са положителни и занапред ще бъдат такива, защото всяка красиво изречена дума носи към мен мечтаното щастие!

Искам да бъда здрав и ще направя всичко необходимо, за да поддържам своето цялостно здраве за да се чувствам добре!

Аз обичам себе си и съм готов да направя нужните промени за да подобря живота си и да намеря онова, което ми липсва!

Успешната инвестиция е свързана с доброто, психическо и физическо здраве, но и с духовното ни равновесие, точно затова ще наблягам на тези неща, които са полезни за мен и ще живея здравословно!

Обичам себе си и своите близки, а това е най-върховната причина да се чувствам истински богат човек!

Към мен съвсем скоро ще дойде това изобилие на творчески идеи, което ще ми отвори очите за всички възможности, които ще ми помогнат да бъда по-успешен!

Ще получа всичко онова, което заслужавам, защото съм добър, положителен и красив духовно човек!

С всеки изминал ден ще програмирам действията си към успеха и постепенно ще го достигна, защото тайната се крие в силната вяра и постоянството!

Цялото изобилие, което заслужвам, ще ми бъде изпратено отгоре със свръх висши сили, но през това време не трябва да забравям, че моята мисия е да бъда позитивен и добър към останалите и да се радвам на всяка секунда живот!