Прочувствените думи на Шарън трогнаха всички нас

  • Сподели:
Прочувствените думи на Шарън трогнаха всички нас

Шарън Стоун сподели, че е преживяла финансова криза, свързана с колапса на Silicon Valley Bank и Signature Bank. 65-годишната актриса не можа да сдържи сълзите си, докато беше на сцената по време на събитието "Незабравима вечер" на Фонда за изследване на рака при жените. Актрисата насърчи другите дами да се грижат за здравето си, обещавайки, че те не са сами в борбата за живота си. 

И въпреки че тази новина може да е шокираща, Шарън ни напомни, че дори холивудските звезди могат да се сблъскат с парични затруднения точно като всички останали. Сърцето ни е с Шарън в този труден момент, а нейната смелост и честност наистина ни трогнаха.

Актрисата получи наградата за смелост на събитието за подкрепата си в изследванията на рака на гърдата и отдадеността към повишаване на осведомеността за каузата. Изправяйки се пред публиката, тя произнесе прочувствена реч, отбелязвайки да ходят редовно на мамография, на прегледи и на кръвни изследвания.

''Отидох в болницата и казах: ''Ако ме отворите и имам рак, моля, премахнете и двете ми гърди“, защото аз не се определям чрез гърдите си.''

Обзета от емоциите си, Шарън се просълзи.

Освен финансовите си проблеми, Стоун наскоро трябваше да се изправи пред друга огромна трагедия. Само преди няколко седмици по-малкият ѝ брат Патрик почина от сърдечен удар на 57-годишна възраст. Съкрушената от мъка актриса публикува в Инстаграм стара снимка, на която е обгърнала с ръка брат си, с надпис: ''RIP my brother Patrick Joseph Stone''. Тя се разчувства и като публикува видео, за да потвърди тъжната новина. Шарън благодари на феновете си за подкрепата ''в този момент на неизмерима скръб''.

Смъртта на брат ѝ последва друго опустошително събитие в семейството. Още през 2021 г. собственият син на Патрик - Ривър, племенник на Шарън, почина на 11-месечна възраст от "пълна органна недостатъчност".

Въпреки всичко, Стоун избира да се усмихва и това може да послужи за пример на всички нас - сблъскващи се ежедневно с трудности и изпитания.
През всички тези трагични събития и предизвикателства, актрисата продължава да гледа от светлата страна и се опитва да добавя щипка хумор винаги, когато може.

На 10 март, Шарън отпразнува 65-ия си рожден ден и за да отбележи специалния повод, тя публикува няколко свои снимки в Instagram. Забавният ѝ пост, на който си е сложила комплект фалшиви восъчни устни получи много любвеобилни реакции от феновете ѝ, като със сигурност не остави никого безразличен. ''Направих го. Най-накрая. Отидох в Холивуд. Понякога получавате точно това, за което си мечтаете'', иронично написа тя.